skip to Main Content
An

Αγχωτική νίκη για τον Παλληξουριακό 3-1 την Εικοσιμία στο Ληξούρι

Ο Παλληξουριακός κέρδισε πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ την Εικοσιμία στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Αντωνίου με 3-1

Ο Παλληξουριακός καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Κόμητας βρέθηκε μόνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αλέξανδρος Λυκούδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν με την ομάδα της Εικοσιμίας να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να είναι πιο επιθετική σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που φάνηκαν να θέλουν να κρατήσουν αυτό το 2-0 και με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τους αντιπάλους τους,  η ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε στο 71΄ με τον Πολλάτο ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του Παλληξουριακού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάτου κάνοντας το 2-1 και δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι.

Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μάκη Πολάκη ο οποίος έκανε το 3-1, τεράστια η ευθύνη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο γκολ, δίνοντας μία αγχωτική νίκη στην ομάδα του Παλληξουριακού για τη συνέχεια των αγώνων κατάταξης και την κατάκτηση πρωταθλήματος.

lixourinews.gr

Back To Top