skip to Main Content
An 72

“Βαριά” ονόματα στον συνδυασμό Γασπαρινάτου

Είναι γεγονός ότι ο συνδυασμός Νέο Επιμελητήριο του Σπύρου Γασπαρινάτου έχει κατορθώσει να συνδυάσει «μπαρουτοκαπνισμένα» στελέχη με εμπειρία σε εκλογικές μάχες μαζί με νέα και άφθαρτα πρόσωπα τα οποία σηματοδοτούν το καινούργιο.

Εμείς σε πρώτη φάση είδαμε στο συνδυασμό του Γασπαρινάτου κάποια πρόσωπα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για άτομα με πολύπλευρη κοινωνική δράση και με μεγάλη εκλογική ετοιμότητα.

Νίκος Παπαδάτος

Ο πετυχημένος πρώην αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων και επί σειρά ετών δυναμικός δημοτικός σύμβουλος ρίχνεται στη μάχη στο πλευρό του Σπύρου Γασπαρινάτου καθώς είναι βέβαιο ότι το Επιμελητήριο στη νέα του διοίκηση χρειάζεται στιβαρά πρόσωπα με πείρα στο χειρισμό καταστάσεων και αποτελεσματικότητα. Η ένταξη του Παπαδάτου στις τάξεις του «Νέου Επιμελητηρίου» είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη επιτυχία του Γασπαρινάτου που αποδεικνύει ότι τον εμπιστεύονται κραταιά στελέχη.

Μάκης Κεκάτος

Άλλο ένα δυνατό όνομα στο ψηφοδέλτιο του Γασπαρινάτου αφού ο Μάκης Κεκάτος θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά αλλά και ισχυρά πρόσωπα της τοπικής αγοράς με πλούσια επιχειρηματική δράση. Και κατά κυριολεξία «σπλάχνο» της αγοράς του νησιού μας ο Μάκης Κεκάτος φιλοδοξεί να συμμετέχει σε μία γενική αναμόρφωση τις δράσεις και των στόχων του επιμελητηρίου. Δυνατό «χαρτί». Και από τα πρόσωπα που θα τραβήξουν εμπρός τον συνδυασμό σε εκλογικό επίπεδο.

Σπύρος Βανδώρος

Ένας από τους ανθρώπους που συμβολίζουν την πλατεία του Αργοστολίου και ο ορισμός του νέου, δυναμικού και σεβαστού επιχειρηματία. Ο Σπύρος είναι ένα πρόσωπο που έχει μάθει μόνο να κερδίζει, έχει καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες περί το επιχειρείν ενώ είναι ένας καταστηματάρχης με πολλές φιλίες και συμπάθειες μεταξύ των συναδέλφων του κάτι που αναμένεται να φανεί στην κάλπη. Μάλιστα ο Βανδώρος είναι ο τελευταίος που υπέγραψε για τον συνδυασμό του Γασπαρινάτου καθώς αρχικά δεν ήθελε να συμμετάσχει λόγω του βεβαρυμένου φόρτου εργασίας του αλλά ο Γασπαρινάτος θεωρούσε απαραίτητη την παρουσία του, τον «μάρκαρε στενά» μέχρι τελευταία στιγμή και κατόρθωσε να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό του.

Μάκης Παπαναστασάτος

Ο αγαπητός σε όλους και δημοφιλής Μάκης Παπαναστασάτος είναι ένα από τα πλέον ισχυρά κοινωνικά στελέχη του συνδυασμού του Γασπαρινάτου. Ο Μάκης έχει αναπτύξει πολύπλευρη δράση στην αγορά της Κεφαλονιάς και θεωρείται ένας αξιόπιστος και σοβαρός επαγγελματίας που «ανοίγει πόρτες» και είναι ιδιαίτερα αποδεκτός από τους ανθρώπους του εμπορίου και των υπηρεσιών. Ένας άνθρωπος «ψημένος» στη ζωή, αγωνιστής που μπορεί να νοιώσει τον παλμό του μέσου ανθρώπου του επιχειρείν που σήμερα βάλεται από την γενική κρίση. Ο Μάκης θεωρείται μία μεγάλη έκπληξη του συνδυασμού του Γασπαρινάτου καθώς τον πολιορκούσαν και άλλοι συνδυασμοί αλλά αυτός επέλεξε το ψηφοδέλτιο της ανανέωσης και της νέας εποχής.

Ηλίας Κουρκουμέλης

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Από τα πλέον δραστήρια και δυναμικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής Παρίση, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Γασπαρινάτου δίνει τεράστια ώθηση στην περιοχή της Λειβαθούς και όχι μόνο. Ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους επαγγελματίες ο Ηλίας αποτελεί ένα πολύ “βαρύ χαρτί” για το “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” στην μάχη κόντρα στον συνδυασμό Σπαθή-Μιχαλάτου

Παναγής Κοκκόλης

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κεφαλλονιάς αποτελεί το “δυνατό χαρτί” του Σπύρου Γασπαρινάτου στη “δύσκολη” περιοχή της Ερίσσου. Δυναμικός, εύστροφος αλλά και ιδιαίτερα δραστήριος έχει “κερδίσει” τους Ρισσιάνους από όταν ανέλαβε καθήκοντα ως ουσιαστικά Αντιδήμαρχος στην περιοχή. Μπορεί να μη λέει “πολλά λόγια” όμως οι πράξεις του “μετράνε”. Ήδη έχει προκαλέσει δύο συναντήσεις για τα προβλήματα της περιοχής και σίγουρα κάποια αποτελέσματα των ενεργειών του θα φανούν στο άμεσο μέλλον

Back To Top