ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ..!
ΥΛΙΚΑ:
600γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
80γρ.ΖΑΧΑΡΗ
2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ
1κ.γλ.ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
150γρ.ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΑΛΑΚΟ
150γρ.ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ
2ΑΥΓΑ
6ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΥΣΗΣ
1ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΕΣΑΙΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΘΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ(600γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ, 80γρ.ΖΑΧΑΡΗ ,2 ΠΡΕΖΕΣ ΑΛΑΤΙ, 1κ.γλ.ΜΑΓΙΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ)
ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟ ΖΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ
ΡΙΧΝΙΜΟΥ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΣΤΟ ΜΥΞΕΡ Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ 4 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΦΥΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25ΕΚ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΥΜΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ 8 ΚΑΙ 16ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΟΗΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ!
ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160C ME 180C ΣΤΟΥΣ 30 ΛΕΠΤΑ