skip to Main Content
Pav2

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Το τμήμα Τεχνολογίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σε συνέχεια της καταγραφής των τοπικών συνταγών και προϊόντων του Ιουνίου, των προγραμμάτων εκπαίδευσης σεμιναριακού τύπου, που έχουν επιτυχώς υλοποιηθεί έως τώρα, διοργάνωσε σήμερα την πρώτη εξειδικευμένη διάλεξη με θέμα την Επτανησιακή Διατροφή και τον Τουρισμό.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η επέκταση του σήματος ‘’τοπικής παραδοσιακής κουζίνας’’, σε περισσότερες επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και την ευρύτερη εφαρμογή της στα τοπικά εστιατόρια.

Η σημερινή θεματική ενότητα που παρουσίασε ο καθηγητής εφαρμογών κ. Αγησίλαος Κονιδάρης είχε ως θέμα τη χρήση του διαδικτύου ως μέσο πληροφόρησης για τις εξελίξεις στο χώρο εστίασης και διατροφής(GOOGLE) , αλλά και ως μάρκετινγκ για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών εστίασης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγησίλαος Κονιδάρης επεσήμανε για ποιο λόγο είναι σημαντικά τα social media και πως ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για τα εστιατόρια του.

Στο πρόγραμμα αυτό το παρών έδωσαν αρκετοί φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, εστιάτορες και επαγγελματίες εστίασης.

Back To Top