skip to Main Content

Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαύματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής κάνει η  «έξυπνη» λιποαναρρόφηση, ηοποία στη νέα εξελιγμένη μορφή 4D έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας  μυώδη αθλητικό σώμα!

«Η «έξυπνη» 4Dλιποαναρρόφηση αφαιρεί το λίπος από τις παρακείμενες μυϊκές ομάδες, τονίζοντας καλύτερα τον υπάρχον μυϊκό ιστό»  αναφέρει ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός  Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και συμπληρώνει:

«Η εξέλιξή της σε σχέση με τη 3Dλιποαναρρόφηση είναι ότι πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς  η «έξυπνη» 4Dλιποαναρρόφηση επιτρέπει επίσης τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων.

«Το λίπος αφαιρείται προσεκτικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να  προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε» διευκρινίζει ο Δρ. Αθανασίου και προσθέτει:

«Με τις παραδοσιακές τεχνικές λιποαναρρόφησης, τα πολύ ευαίσθητα αιμοφόρα και λεμφικά αγγεία στο επιφανειακό στρώμα τραυματίζονταν προκαλώντας συχνά ουλές ακόμη και διάσπαση  του ιστού. Με τη νέα τεχνική, τα αιμοφόρα αυτά αγγεία προστατεύονται, αναγνωρίζοντας τον επιθυμητό προς αναρρόφηση λιπώδη ιστό, από τους υπόλοιπους ιστούς, όπως τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα».

 

 

 

 

Η 4D ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

Η 4D είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης  και λιπογλυπτικής, καθώς έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης λίπους από  δύσκολες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, χωρίς  να προκαλεί τραυματισμούς και ουλές.

«Με τη 4Dλιποαναρρόφηση μπορούμε να δώσουμε στο σώμα στρογγυλό πρότυπο με τονισμένους γλουτούς αλλά και ορατούς κοιλιακούς μυς», αναφέρει ο Δρ Αθανασίου και προσθέτει.

«Έτσι το σώμα αποκτά μορφή  ενός τελικού V μεταξύ του κάτω μέρους  της πλάτης και των γλουτών, κάνοντας λιποαναρρόφηση στο κάτω μέρος πλάτης και ανάμεσα  στους γλουτούς».

Η λιποαναρρόφηση γίνεται με ειδική κάνουλα VASER και το τελικό αποτέλεσμα  είναι προβολή στην πρόσθια – οπίσθια αλλά και προφίλ εικόνα του σώματος, δίνοντας όγκο.

Στην κοιλιά αφαιρείται λίπος και αναδεικνύονται οι τενόντιες εγγραφές,  δηλαδή  σημεία που ενώνονται οι μύες. Έτσι διαγράφονται οι μύες, δίνοντας την εικόνα της γυμνασμένης κοιλιάς  (γράμμωση 6 pack)

Η επέμβαση γίνεται με ελαφρά νάρκωση  και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Σημαντική μείωση του μετεγχειρητικού άλγους
  • Λιγότερα οιδήματα
  • Αναρρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας  λίπους  χωρίς να προκληθούν κακώσεις στους πέριξ ιστούς και στα μικροαγγεία. Άρα  λείο δέρμα και καλή επούλωση
  • Μείωση του χρόνου επέμβασης στις περισσότερες περιπτώσεις κατά 50%
  • Καλύτερη διαμόρφωση & σύσφιγξη (γραμμωμένη κοιλιά, σφικτή μέση, μυώδη μπράτσα, σφικτοί μηροί, ανορθωμένοι γλουτοί)
  • O  ασθενής πλέον φεύγει την ίδια ημέρα
  •  Η επάνοδος στην εργασία  γίνεται  σε 2-3 ημέρες,   ενώ στο γυμναστήριο μετά από  ένα μήνα.

 

 ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Για τη βελτίωση της σωματικής τους εικόνας ενδιαφέρονται όλο και

περισσότεροι Έλληνες (έξι στους δέκα) και ζητούν τη βοήθεια των πλαστικών χειρουργών.

Από αυτούς το 50%  πάνε μόνοι τους,  το 30% μετά από προτροπή της γυναίκας ή της συντρόφου τους και το 20%  μετά από προτροπή φιλικού τους  προσώπου.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η αύξηση του αριθμού των ανδρών που καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό είναι αλματώδης, ενώ σύμφωνα με τους ιατρούς τα επόμενα χρόνια αναμένεται να φτάνουν τον αριθμό των Ελληνίδων που βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε παγκόσμια κατάταξη.

Αξίζει να τονιστεί πως  οι  οχτώ στους  δέκα άνδρες, αλλά και οι έξι στις δέκα γυναίκες, που πάνε στον πλαστικό  χειρουργό, κάνουν λιποαναρρόφηση, ειδικά τους μήνες πριν την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Όλες οι πλαστικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε άτομα άνω των 18 χρόνων, εκτός της ωτοπλαστικής που μπορεί να γίνει από την προσχολική ηλικία των 6 χρόνων και των περιπτώσεων εκείνων που συντρέχει σοβαρός λόγος υγείας.

www.athens-beverlyhills.com,   www.abh-medicalgroup.com

Τηλ.210 8949090 ,  210 7230502.

 

Back To Top