skip to Main Content
Pav39

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ- Χ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ:ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Παυλίνα Σταμάτη

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών και σήμερα το απόγευμα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τον κόσμο στη συγκέντρωση των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι κρατάνε τα σκήπτρα στη μάχη των προεκλογικών συγκεντρώσεων.

Η Υποψήφια Βουλευτής Τζόγια Γρουζή και ο Σάββας Σαββαόγλου τόνισαν ότι έχουν χρέος να μην αφήσουν την Ελλάδα να γίνει συντρίμμια και σαν κεφαλλονίτες και Ιθιακοί θα εργαστούν με έξυπνες στρατηγικές για τα νησιά διότι έχουν μεγάλη αξία και θα διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν. Και οι τρεις υποψήφιοι Βουλευτές είναι άνθρωποι απλοί που γνωρίζουν όλα τα προβλήματα των νησιών και τις ανησυχίες των κατοίκων.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης σε αισιόδοξο πλέον τόνο μίλησε για την επιστροφή της έδρας στην Κεφαλονιά και για το ψηφοδέλτιο τους που ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία που έχει πίσω της μεγάλη ιστορία και το ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει τίποτα. Η μία είναι παράταξη της δράσης και η άλλη του λαϊκισμού και του ψέματος που επενδύει μόνο στο θυμό. Ο Χαράλαμπος Λυκούδης ανέφερε ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας. Δε θα ξαναγίνει το λάθος του 2009 διότι οι Κεφαλλονίτες είναι έξυπνοι άνθρωποι και δε τσιμπάνε στα ψέμματα.

Πριν 2,5 χρόνια έγιναν εκλογές σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Κεφαλονιά διότι η Κεφαλονιά 2.5 χρόνια δεν είχε βουλευτή . 2 ήταν τα κορυφαία ζητήματα που απασχόλησαν την Κεφαλονιά.  Αρχικά το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που τότε ο Δήμαρχος πήρε το πολιτικό ρίσκο και δήλωσε ότι όσο θα είναι Δήμαρχος στην Κεφαλονιά το ΤΕΙ δε θα φύγει και η ιστορία τον δικαίωσε. Ο Δήμαρχος ενεργοποίησε τους πάντες προκειμένου να παραμείνει το ΤΕΙ στη θέση του την ώρα που η Θεοπεφτάτου ψήφιζε για να φύγει. Εμείς είμαστε πρώτα βουλευτές της Κεφαλονιάς και μετά της Νέας Δημοκρατίας είπε ο Υποψήφιος Βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης.

Το Δεύτερο ζήτημα ήταν οι σεισμοί, κανένας κάτοικος δεν συνάντησε πουθενά την Υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σαμαράς ήταν εδώ το δεύτερο βράδυ των σεισμών,την ώρα που η Κεφαλονιά κουνιότανε, και έδωσε μήνυμα ότι αντέχει και το νησί είναι δυνατό ενώ παράλληλα κινητοποίησε όλους τους Υπουργούς για να βοηθήσουν.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης επεσήμανε ότι η κ. Θεοπεφτάτου ήταν απούσα από παντού. Η τουριστική επιτροπή έκανε 55 συνεδριάσεις και δε βρέθηκε ποτέ δίπλα στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο την ώρα που 7 στους 10 Κεφαλλονίτες ζουν από τον Τουρισμό.

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας τους ανέφερε πως ο βουλευτής πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν τα είχαν οι δυο επόμενοι από τον Αλέξανδρο Παρίση, δεν ήταν μαχητικοί και διεκδικητικοί ούτε ικανοί και συμπαραστάτες του πολίτη.

Κλείνοντας ο Χαράλαμπος Λυκούδης τόνισε πως έχει την δύναμη και την όρεξη να προσφέρει και αυτό θα το κάνουν όλοι μαζί γιατί είναι μια μάχη των τριών μαζί με όλους τους Κεφαλλονίτες θα πάνε μαζί μπροστά για την νίκη.

Η ευχαρίστηση του κόσμου φάνηκε στα πρόσωπα τους και ο Χαράλαμπος Λυκούδης  χειροκροτήθηκε με ένταση.

Δείτε εδώ τα βίντεο από την ομιλία του Χαράλαμπου Λυκούδη:

Προβολή βίντεο YouTube DSCN3329

DSCN3329

Προβολή βίντεο YouTube DSCN3330

Back To Top