skip to Main Content
Gion8

Θοδωρής Γκιώνης, ο Κεφαλονίτικης καταγωγής κομμωτής των επωνύμων! Μίνι συνέντευξη στην Αναστασία Κανάκη

Στις 6 Απριλίου, τα εγκαίνια του «Θ Salon by Thodoris Gionis», στη Γλυφάδα!

gion gion1

«Ο κομμωτής των VIP», «το χρυσό ψαλίδι της showbiz», «ο κομμωτής που εμπιστεύονται τυφλά οι επώνυμοι των Νοτίων Προαστίων» ή όπως αλλιώς κι αν συνηθίζουν να τον αποκαλούν στον χώρο του, εμείς θα τον αποκαλέσουμε απλά με το μικρό του όνομα «Θοδωρής», καθώς είναι συμπατριώτης μας και νιώθουμε περισσότερη άνεση, εκτός από περηφάνια!

Έχει καταγωγή απ το όμορφο Ληξούρι της Κεφαλονιάς κι έχει διακριθεί στο επάγγελμά του! Φυσικά δεν οφείλεται μόνο στις συνεργασίες του με τα δεκάδες ονόματα του καλλιτεχνικού και αθλητικού κόσμου, με τα οποία διατηρεί άψογη συνεργασία πολλών ετών, αλλά στο ότι είναι πραγματικά ταλαντούχος σε αυτό που κάνει, αλλιώς δεν θα είχε παραμείνει τόσα χρόνια στον χώρο!

gion gion1 gion2 gion3 gion4

Εμείς, με αφορμή τα εγκαίνια του «Θ Salon by Thodoris Gionis», όπως λέγεται ο νέος του χώρος στην περιοχή της Γλυφάδας, μιλήσαμε μαζί του και σας παραχωρούμε μία μίνι συνέντευξη, καθώς δεν θέλαμε να του κλέψουμε πολύτιμο χρόνο απ τις προετοιμασίες των εγκαινίων:

Θοδωρή πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το επάγγελμα της κομμωτικής; Πόσα χρόνια διανύεις ως σήμερα, σε αυτόν τον χώρο;

«Με την κομμωτική ξεκίνησα σχετικά μεγάλος, το 1999, σε ηλικία 19 ετών, από το κομμωτήριο που είχε ο θείος μου, στο Ληξούρι. Εκεί έκανα τα πρώτα μου μικρά βήματα κι έπειτα σιγά σιγά ξεκίνησα και στην Αθήνα».

Δεδομένου ότι ο χώρος των επωνύμων θεωρείται δύσκολος χώρος για να κάνει κανείς συνεργασίες/φιλίες, που θα τον βοηθήσουν στην καριέρα του επαγγέλματός του, θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς ξεκίνησε η δική σου συνεργασία με τους VIP, που μάλιστα κρατάει χρόνια!

«Δύσκολος καθόλου, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και εχεμύθεια σε ό,τι βλέπεις ή ακούς από την προσωπική τους ζωή, τότε όλα είναι εύκολα! Θα έλεγα ότι ξεκίνησε, λόγω κάποιων συγκυριών… οφείλεται αρχικά στη γνωριμία μου με το Νίκο Βέρτη και στη συνέχεια και με άλλα παιδιά του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Γιώργος Γιαννιάς, η Όλγα Φαρμάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρώς, και πολλοί άλλοι που με βοήθησαν στην πορεία μου»!

Αν δεν έκανες αυτή τη δουλειά, με τι άλλο θα ήθελες να έχεις ασχοληθεί;

«Μμ! Δύσκολη ερώτηση! Δεν με έχει προβληματίσει ποτέ η αλήθεια είναι! Κοίτα, επειδή αυτό που κάνω το αγαπάω πολύ και μέσα από αυτό μπορώ και εκφράζομαι, δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι άλλο. Αν δεν μου άρεσε πολύ όμως, απλά θα είχα αλλάξει δουλειά».

gion

Πόσο συχνά επισκέπτεσαι την Κεφαλονιά;

«Η Κεφαλονιά είναι ένας ευλογημένος τόπος για μένα, με πολλές όμορφες εικόνες και παιδικές αναμνήσεις. Προσπαθώ να έρχομαι όσο περισσότερο μου το επιτρέπει η δουλειά μου! Είναι μια γλυκιά ανάσα, από τα πολλά προβλήματα της Αθήνας! Άλλωστε τις ημέρες του Πάσχα, θα τις περάσω με την οικογένειά μου στο όμορφο νησί μας»!

Μίλησέ μας για το «Θ Salon By Thodoris Gionis»!

«Ο δικός μου χώρος βρίσκεται στη Γλυφάδα, στο «Θ Salon By Thodoris Gionis» όπου λειτουργεί μόλις τους τελευταίους 3 μήνες.

Είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, που δεν θυμίζει σε τίποτα ένα «τυποποιημένο» κομμωτήριο. Έχει όλες τις υπηρεσίες για κάθε γυναίκα και άντρα, και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, εγώ και οι συνεργάτες μου!

Θα χαρώ πολύ να σας δω στα εγκαίνια του κομμωτηρίου μου!

Τέλος, στέλνω τις θερμότερες ευχές μου στο πληγωμένο νησί μου, για τις Άγιες μέρες του Πάσχα!

Τα λέμε από κοντά σύντομα! Σας ευχαριστώ! Είστε στην καρδιά μου πάντα»!

gion

Ραντεβού λοιπόν σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου και ώρα 20:00 στο «Θ Salon by Thodoris Gionis», όπου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του κομμωτηρίου του Θοδωρή Γκιώνη

gion1

Το κομμωτήριο βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, στη Δημάρχου Α. Μεταξά.

Την ημέρα των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί και ένα fashion show, με διάσημες κυρίες απ το χώρο της μόδας, με χτενίσματα εμπνευσμένα απ τον Θοδωρή. Οι celebrities θα περπατήσουν στο χώρο του εμπορικού, συνοδευόμενες από μικρές «κυρίες», σε χτενίσματα επίσης του Θοδωρή.

gion gion1 gion2

Back To Top