Με επιτυχία η παράσταση για την Κοργιαλένειο με τον Μπάμπη Τσέρτο στο Αργοστόλι (εικόνες – βίντεο)
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη μεγάλη παράσταση του φετινού καλοκαιριού που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και του Κοργιαλένειου Μουσείου.
Η παράσταση είχε τίτλο «Που να βρω την ψυχή μου» έγινε για καλό σκοπό και ο κόσμος της Κεφαλονιάς αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντληθούν μια μέρα πριν.
Στο γεμάτο από κόσμο Δημοτικό θέατρο “Κέφαλος” χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Κοργιαλένειου Ιδρύματος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος, η Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο αντιπρόεδρος του Κοργιαλένειου Ιδρύματος Παναγιώτης Μπαζίγος ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου.
Σε μια μοναδική παράσταση που καταχειροκροτήθηκε, ο Μπάμπης Τσέρτος τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη, ο Κώστας Καρτελιάς ήταν στην απαγγελία, ενώ έκτακτη συμμετοχή είχε ο Μπάμπης Βελισσάριος.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης
Πηγή: kefaloniamas.gr