skip to Main Content
MPOSENA

ΜΠΟΣΕΝΑ ΜΠΑΣΙΑΡΔΗ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
γιατί θεωρώ ότι όλοι μας στην κοινωνία που ζούμε είμαστε λίγο πολύ πολιτικοποιημένοι και πιστεύω πως η τοπική αυτοδιοίκηση μας αφορά όλους. Φρέσκα πρόσωπα που καλούνται και επιλέγουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ θετικό. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει με αισιοδοξία και όρεξη ο καθένας στον τομέα που γνωρίζει καλύτερα να προσφέρει. Υπηρετώντας όλη μου τη ζωή τον χώρο του αθλητισμού ως αθλήτρια, προπονήτρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής με τις ανάλογες επιτυχίες στον κάθε τομέα από τους παραπάνω καθώς και στους παράλληλους τομείς του πολιτισμού και τουρισμού θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας τις υπηρεσίες μου και

από την θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
ότι από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 που βρίσκομαι εδώ, έως σήμερα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στους τομείς του αθλητισμού, πολιτισμού και τουρισμού. Φτάσαμε στο σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, οι αθλητικές δραστηριότητες και όχι μόνο να αναπτύσσονται σε πάρα πολλούς τομείς με την συμβολή όλων μας. Ο συντονισμός και προγραμματισμός όλων αυτών των παραπάνω δραστηριοτήτων μπορεί να προωθήσει την Κεφαλονιά ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στον τομέα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Η βελτίωση όλων των υποστηρικτικών υποδομών θεωρείται δεδομένη, ώστε να επιτευχθεί με μεγαλύτερη επιτυχία ο παραπάνω στόχος.

ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
γιατί ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει αγκαλιάσει ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας με τους οποίους έχω συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλούς τομείς. Η ένταξη και νέων προσώπων με φρέσκες και νέες ιδέες στους τομείς που αφορά τον καθένα μας πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην άνθηση καινούριων πραγμάτων για την Κεφαλονιά.

Back To Top