skip to Main Content
Maimou12

ΟΙ “ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ”, ΤΑ ΠΑΡΑ-SITE, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ & ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ορισμένα δημοσιεύματα είναι χρήσιμα. Ακόμη και αν βρίθουν παραπληροφόρησης, εμπάθειας και ψεύδους. Διότι δείχνουν στον αντικειμενικό αναγνώστη, τον πανικό των “κονδυλοφόρων” και την απώλεια της ψυχραιμίας τους. Όταν έχεις χάσει το παιχνίδι, τελευταίο καταφύγιο είναι οι ύβρεις και τα ψέμματα…

Ένα τέτοιο δημοσίευμα έκανε την εμφάνισή του σε γνωστό παρα-site! Μπορεί να έχουμε εθνικές εκλογές αλλά κάποιων το μυαλό παραμένει κολλημένο στον Δήμο. Ευσεβείς ανεκπλήρωτοι πόθοι; Ποιός ξέρει…Εκτός και αν νομίζουν ότι χτυπώντας την Δημοτική Αρχή με λάσπη, παραπληροφόρηση, μίσος και εμπάθεια θα εμποδίσουν την αναπόφευκτη ήττα του Τσίπρα, της βουλευτίνας και των λοιπών εναπομεινάντων στο “απόκομμα” πλέον της “ΠΡΩΤΗΣ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ” κυβέρνησης…

Και πάλι ποιός ξέρει…

Και αυτό το δημοσίευμα-ως συνήθως-είναι γεμάτο παραπληροφόρηση. Το κακό είναι ότι αναμασάει και πάλι την “κασέτα” των έργων που έχει χιλιο-αναλυθεί, καθιστώντας προφανώς “γραφικούς” τους συντάκτες του. Ακόμη και οι φανατικοί αναγνώστες τους θα έχουν πλέον κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια, πολύ δε περισσότερο όταν αυτά έχουν επιτυχώς αντεκρουστεί από την Δημοτική Αρχή.

Πάμε λοιπόν στα έργα για μία ακόμη φορά…

Η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης, έκαναν όλα όσα έπρεπε: Εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν, μελέτησαν, ενέταξαν και δημοπράτησαν τα έργα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιοι αποφάσισαν τα χρήματα των κωδικών των έργων αυτών να τα χαρίσουν στο ΔΝΤ, στην Λαγκάρντ, στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε, αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο: Λέγονται ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ & ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ που τήρησε ‘σιγήν ιχθύος” και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΜΕΤΡΑ & ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Επίσης όσα έργα αρμοδιότητας του Δήμου εκτελούνταν και σταμάτησαν είναι διότι οι εργολάβοι κατέθεσαν αιτήσεις να σταματήσουν τα έργα διότι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! Και αν αναρρωτιέστε γιατί δεν πληρώνονται ανατρέξετε στα προηγούμενα και στην “σιωπή” της βουλευτίνας μας.

Πάμε στα έργα αποκατάστασης των σεισμών στην Παλική…

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 και επί Χρυσοχοίδη είχαν έρθει στην Κεφαλλονιά περίπου 40.000.000 ευρώ. Για κάποιους πολλά, για κάποιους λίγα…ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ…Επί ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη και Θεοπεφτάτου, ξέρετε πόσα ευρώ ήρθαν στο νησί; ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ! Μάλιστα καλά διαβάσατε. Και η “κίτρινη παραπληροφόρηση” έχει το απύθμενο θράσος να κατηγορεί τον Λυκούδη γι’αυτό!!! Ας ρωτήσει την απερχόμενη βουλευτίνα γιατί δεν μπόρεσε ούτε ένα έργο αποκατάστασης να προχωρήσει και ας αφήσει την επίθεση στην Δημοτική Αρχή. Με τέτοιες μεθόδους εκλογές δεν κερδίζονται…

Φυσικά δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω έργα που δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου όπως Χάρακας και γιατί δεν κάνει τίποτε ο Λυκούδης γι’αυτό. Διότι τότε θα χρειαζόμουν ψυχίατρο να με εξετάσει.

Πάντως ο Χάρακας δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου είναι όμως αρμοδιότητα της κ. Θεοπεφτάτου! Τι έκανε λοιπόν η βουλευτίνα μας όλο αυτό το διάστημα; Ποιές πόρτες χτύπησε, ποιούς υπουργούς πίεσε ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να μην καταντήσει “γεφύρι της Άρτας”; Μάλλον φταίει και γι’αυτό ο Λυκούδης…

Εν ολίγοις…Την ευθύνη για τα το ότι έργα έχουν σταματήσει και έργα δεν προχωράνε φέρουν κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτίνα. Ότι και να γράφουν τα παρα-site…Διότι μπορεί να είναι αρμοδιότητα του Δήμου όμως όταν κάποιοι αδειάζουν τα ταμεία και αυτά δεν μπορούν να πληρωθούν, είναι μοιραίο ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν…Και κανένας Παρίσης, κανένας Λυκούδης και καμία Δημοτική Αρχή δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν πάμε να χαρίσουμε τα χρήματα από τα έργα των πολιτών στους Γερμανούς και στο ΔΝΤ!  

Υ.Γ.: Υπάρχει πράγματι ένα έργο πνοής που κατάφερε να ολοκληρώσει αυτή η Δημοτική Αρχή! Κόντρα στα παρα-site, τους “λασπολόγους” και την λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον πεζόδρομο Σκάλας, ένα έργο που φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή της Δημοτικής Αρχής, του Παρίση, του Λυκούδη, ένα τεράστιο αναπτυξιακό έργο για την περιοχή που έχει αλλάξει την εικόνα της Σκάλας. Φυσικά αυτό το “ξέχασαν” οι “μαιμούδες της δημοσιογραφίας” αλλά είμαστε εμείς εδώ να το θυμίζουμε!

Back To Top