skip to Main Content
KEDHKE SHMA1

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΜΑΛΑ – ΦΡΑΓΚΑΤΑώρα: 8.30μ.μ.

Καλλιτεχνικός χορευτικός & παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ»Κεφαλλονίτικο Γλέντι στα Φραγκάτα. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1996 μεσκοπό την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητανα δοκιμάσουν κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, γίδα βραστή, φέτα Κεφαλληνίας, ριγανάδακαι παραδοσιακά γλυκά ταψιού. Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή

ορχήστρα πλαισιώνουν την ωραία βραδιά.

 

ΠΥΛΑΡΟΣ ΜΩΛΟΣ ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑΣώρα: 9.00μ.μ.

Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη Μάνου Χατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η Σολίστ Αυγούστα Παυλάτουμε τη συνοδεία Πιάνου.

 

ΠΟΡΟΣ

Εκκλησία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Θεία Λειτουργία και Πανηγύρι στην Υπολά Αγ. Νικολάου.

 

ΕΡΙΣΟΣ – ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ

Η Τοπική Κοινότητα διοργανώνει το Πανηγύρι Αγ. Παρασκευής. Αύλειος χώρος Ραυτοπούλειου Διδακτηρίου. Παραδοσιακό Κεφαλονίτικο Γλέντι με ορχήστρα, φαγητό, άφθονο κρασί και το δικό σας κέφι! Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙώρα: 9.00μ.μ.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει: Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη ΜάνουΧατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η ΣολίστΑυγούστα Παυλάτου με τη συνοδεία Πιάνου.

 

ΛΗΞΟΥΡΙ ώρα: 9.00μ.μ.

Συναυλία Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου στην παραλία Ληξουρίου,

 

 

ΣΑΜΗ – ΠΟΥΛΑΤΑ, ώρα: 9.00μ.μ.

Παραδοσιακό Πανηγύρι με ζωντανή μουσική στην Πλατεία Πουλάτων σε ένα γλέντιόπως παλιά…

 

ΠΟΡΟΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» υποδέχεται την ΠαπαχαραλάμπειοΦιλαρμονική Δήμου Ναυπακτίας, το κουιντέτο Φιλαρμονικής Κ.Ε.Π.Ν.Α. Δήμου Ιωαννιτών και μέλη της Φιλαρμονικής Πόρου σε μια βραδιά με ποικιλία υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Αμπατζή Δημήτρη. ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ « Γ. Πεντόγαλος»,ώρα: 9.00μ.μ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥώρα: 9.30μ.μ.

Ο μαέστρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και η σοπράνο ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ παρουσιάζουνένα «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ», λαμβάνουν μέρος ο Σπύρος & ο ΓεράσιμοςΚαραβιώτης. Διοργάνωση: Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

 

ΕΡΙΣΟΣ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ

Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Ρισιάνων «Η ΑΣΤΕΡΙΣ».

Συναυλία της ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, στο Φισκάρδο, ώρα: 8.30μ.μ. με συμμετοχή του τραγουδιστή κ. Θωμαϊδη καθώς και τα εγκαίνια του δικτύου «Μονοπάτια της Ερίσου», στην αρχή του μονοπατιούτου Φάρου. Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος χώρος Α΄ Δημοτικού Σχολείου ώρα: 9.00μ.μ.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει: Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη ΜάνουΧατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η Σολίστ  Αυγούστα Παυλάτου με τη συνοδεία Πιάνου.                     Είσοδος ελεύθερη.

 

ΠΟΡΟΣ

Ο Μάγος OSCAR, στο Θεατράκι του Πόρου, ώρα: 9.00μ.μ. Εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, απίστευτες εξαφανίσεις και αιωρήσεις ανθρώπων συνθέτουν τον μαγικόκόσμο του Oscar. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μαγικό ταξίδι στο κόσμο της φαντασίαςκαι της ψευδαίσθησης… Είσοδος ελεύθερη.

 

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Φαρακλάτων «Οι Φαρακλάδες» Βραδιά Ριγανάδας, ώρα:9.00μ.μ. Πιστοί στο ραντεβού μας, σας προσκαλούμε και φέτος στη ΒραδιάΠαραδοσιακής Ριγανάδας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναϊτ Ιστράτι» με ζωντανήμουσική και καλή διάθεση.

 

ΣΑΜΗ Κεντρική Πλατεία Σάμης ώρα: 9.30μ.μ.

Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός» Παρουσίαση χορών από όλη την Ελλάδα,από το παιδικό & εφηβικό συγκρότημα του Συλλόγου. Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

 

 

 

ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΝΝΟΙ-ΣΚΑΛΑ Στην Κεντρική Πλατεία, ώρα: 9.00μ.μ.

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ».

Συναυλία με την Χορωδία Ληξουρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Τζώρτζης Δελαπόρτας».

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος χώρος, Α΄ Δημοτικού Σχολείου ώρα: 8:30 μ.μ.

Τα άγνωστα τραγούδια του Ληξουρίου (αριέττες και λαϊκές καντάδες).                    Θα παρουσιαστεί άγνωστο φωτογραφικό και ακουστικό υλικό από τον Γεράσιμο Σωτ. Γαλανό.

 

ΠΥΛΑΡΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ ώρα: 7.00μ.μ.

Αθλητική Γιορτή λήξης προγράμματος λαϊκού μαζικού αθλητισμού – μπάσκετ.

Υπεύθυνος προγράμματος: Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ – Γεράσιμος Μαρκάτος.

 

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.00μ.μ.

«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ». Μια Πεντάμορφη παράσταση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που πιστεύουν ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα τουκάτι όμορφο… αρκεί κάποιος να θελήσει να το ανακαλύψει!

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου Ηθοποιοί: Κ. Αρνόκουρος,

Ντ. Ασληχανίδου, Β. Δαλλές, Ι. Κοντέλλης, Ε. Σισμανίδου.

Γενική είσοδος: 10 €. Πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές: 8 €.

 

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ώρα: 9.30μ.μ.

Συναυλία με τη Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την Δ/νση του Διονύση Παγουλάτου.

 

ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥώρα: 9.30μ.μ.

Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει το μαέστρο ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟ και τη σοπράνο ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ σε ένα «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ», λαμβάνουν μέρος ο Σπύρος& ο Γεράσιμος Καραβιώτης. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

ΠΥΛΑΡΟΣ – ΣΑΜΗ

Περαντζάδα Αγ. Ευφημία – Σάμη από τη Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης»της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Back To Top