skip to Main Content
AN 5

Άρχισαν οι συζητήσεις για τις επερχόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο

Δείπνο παρέθεσε χθες το βράδυ σε φίλους και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η Κράνη», ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής, στο γνωστό μεζεδοπωλείο «Το Κουτούκι» του Διονύση Σκλαβουνάκη.

Εκεί τέθηκαν οι στόχοι και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να κερδηθεί η επόμενη θητεία στο Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με τον Σταύρο Σπαθή να «έχει πάρει ζεστά» το όλο θέμα και σίγουρα δεν θέλει να αφήσει τον καιρό να περάσει ανεκμετάλλευτος, με τις εκλογές εκτός απροόπτου να πραγματοποιούνται τον Οκτώβριο. Έτσι λοιπόν μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με μπόλικο κρασί και υπέροχο φαγητό καλωσόρισαν τους συναδέλφους τόσο ο Σταύρος Σπαθής όσο και το μέλος της Κράνης, Κώστας Πρέντζας με την ευχή για καλή και δημιουργική χρονιά  και να παραμείνουν ενωμένοι ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Στη συνέχεια της βραδιάς άρχισαν «να πέφτουν» διάφορες ιδέες στο τραπέζι για το πως θα στηθεί το ψηφοδέλτιο αλλά και τα ονόματα εκείνα που θα φέρουν τη νίκη για τον Πρόεδρο της Κράνης  και τον συνδυασμό του.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν  μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Νιφοράτος, η γραμματέας, Μαρία Σκλαβουνάκη, ο γραμματέας του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Βασίλης Σιμωτάς, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Palmos 98,3, Άκης Τσιάρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστας Γρηγορόπουλος αλλά και πολλοί επαγγελματίες, έμποροι και στενοί συνεργάτες του Σταύρου Σπαθή.

Back To Top