skip to Main Content
Kefalliniakos 02 Blue

Αλλαγή ωρών προπονήσεων των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων του ΚΑΟ 2013.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το θερινό πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών του και των αγωνιστικών του τμημάτων σε Αργοστόλι και Σάμη. Το νέο πρόγραμμα προπονήσεων ισχύει απόΔευτέρα 16 Ιουνίου και έχει ως εξής :

Τμήματα

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

(Κλειστό Γυμναστήριο ‘Αντώνης Τρίτσης’)

ΣΑΜΗ

Κλειστό Γυμναστήριο Σάμης

Ακαδημίες (6 – 12 ετών)

Καθημερινά 9.30 – 11.00

Τέταρτη 18.00 – 19.00

Σάββατο 11.00 – 12.00

Εφηβικό – Ανδρικό

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 15.00 – 17.00

Τέταρτη 19.00 – 20.00

Σάββατο 12.00 – 13.00

Καλούμε όλους τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να προγραμματιστούν τα γκρουπ προπονήσεων εγκαίρως. Επίσης στις προπονήσεις των ακαδημιών μας θα προπονούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Sports Camp του ΝΟΑ.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλοντας να φέρει κοντά στο μπάσκετ και τις αρετές του κάθε παιδί συνεχίζει να κρατά χαμηλά την συνδρομή των ακαδημιών του που ανέρχεται στα 15 ευρώ μηνιαίως και χωρίς εγγραφή. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ‘το μπάσκετ είναι εδώ’ και είναιεδώ για όλους.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 είναι ένα σωματείο που μετρά μόλις ένα χρόνο ζωής. Ιδρυτικά μέλη του σωματείου μας είναι 24, ενεργά, άτομα τα οποία κυρίως ως αθλητές έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το άθλημα του μπάσκετ. Μερικοί μάλιστα και σε εθνικές κατηγορίες. Η σύσταση του ΔΣ του ΚΑΟ 2013 έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Αντωνάτος Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : Τιμοθεάτος Δημήτριος
Γ. Γραμματέας : Κουταβάς Αντώνιος
Ταμίας : Κουνάδης Θεοχάρης
Μέλος : Ζαπάντης Γεράσιμος

Η αγάπη μας για αυτό το άθλημα, το οποίο έχει στιγματίσει θετικά τη ζωή μας, μας ώθησε να ασχοληθούμε με αυτό και να δημιουργήσουμε το σωματείο μας που πρωταρχικό του σκοπό έχει την σωστή εκμάθηση και την γαλούχηση των νέων παιδιών με τις αξίες και τα ιδανικά του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Στόχοι μας είναι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια να έχουμε μια πλήρη αγωνιστική συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η (παιδικό, εφηβικό, αντρικό και ίσως παμπαίδων), όπου θα συμμετέχουν τα παιδιά των ακαδημιών μας που εδώ και ένα χρόνο προπονούνται και προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους αυτή. Στις ακαδημίες του σωματείου μας είναι εγγεγραμμένα περί τα 70 παιδιά ηλικιών από 6 έως 12 ετών. Από αυτά κανένα (πλην 2-3 εξαιρέσεων) δεν είχε ξανά ασχοληθεί με το άθλημα, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους, γιατί καταφέραμε από την πρώτη κιόλας χρόνια να εκπληρώνουμε τους ιδρυτικούς μας σκοπούς. Διπλά υπερήφανοι νοιώθουμε όταν βλέπουμε την ραγδαία μπασκετική εξέλιξη αυτών των παιδιών και το πάθος τους για να γίνουν ακόμα καλύτεροι. Ενώ τα αγωνιστικά τμήματα του εφηβικού και του ανδρικού μας είναι ήδη ενεργά και προετοιμάζονται για την επερχόμενη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Έδρα του σωματείου μας και για τις προπονήσεις αλλά και για τις μελλοντικές μας αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».

 Από το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Αντωνάτος Γεώργιος

Ο Γ Γραμματέας

  Κουταβάς Αντώνιος

Back To Top