skip to Main Content
ARABANTINOS DIONYSHS

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ!

Κατά την συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2015 του Δημ. Συμβουλίου ετέθη (εκτός ημερησίας διάταξης) το ζήτημα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη θέση Μωρού στα Κηπούρια. Το Συμβούλιο αποφάσισε:

  1. Να επικαιροποιήσει την ληφθείσα τις 22-10-2013 ομόφωνη απόφασή του, η οποία απέρριπτε την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη συγκεκριμένη θέση.
  2. Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες που θα αποτρέψουν την εγκατάστασή τους. ( Ασφαλιστικά μέτρα κ.ο.κ.)και
  3. Να διερευνηθεί, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Κεφαλληνίας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της παραπάνω περιοχής.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα:

  1. Καμία απόφαση του Δημ. Συμβουλίου δεν έχει διαβιβαστεί στις Νομικές Υπηρεσίες ώστε να ξεκινήσει, το συντομότερο δυνατόν, η νομική επεξεργασία του θέματος και κατ΄ επέκταση η υλοποίηση της εκπεφρασμένης βούλησης του Δημ, Συμβουλίου.
  2. Καμία διερεύνηση σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν έχει ξεκινήσει.
  3. Κανένας από την Δημοτική Αρχή δεν φαίνεται να ενοχλείται από την αδικαιολόγητη χρονοτριβή και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να ταράξει την «Νιρβάνα» της.

Όπως για την αρχική απόφαση του Δημ. Συμβουλίου τους πήρε δύο χρόνια για να την αναρτήσουν στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ( 22-10-2013 εξεδόθη και 22-10-2015 αναρτήθηκε στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” ) έτσι και η τελευταία απόφαση (29-10-2015) δεν αποκλείεται να τους πάρει άλλα τόσα χρόνια μέχρι να την διαβιβάσουν στη Νομική Υπηρεσία.

Ανικανότητας βάθος αμέτρητο!

Είναι φανερό πλέον ότι αυτή η Δημοτική Αρχή :

  • Πεπραγμένα (πέντε χρόνια τώρα) δεν έχει να παρουσιάσει.
  • Αποτελέσματα δεν έχει κατορθώσει να φέρει.
  • Λύσεις στα προβλήματα είναι ανίκανη να δώσει.

 

Μιας και περί ανέμων (γεννητριών) ο λόγος, φιλική συμβουλή προς τη Δημ.Αρχή:

Με το καλάμι που έχετε καβαλήσει ανεμο(πτεριστές) είναι δύσκολο να γίνετε!

 

Ληξούρι  13-11-2015

ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

 

 

 

 

Back To Top