skip to Main Content
Antzela5

ΑΝΤΖΕΛΑ: Σιωπά για τα 8 έργα η διοίκηση Σπύρου

Το επιτελείο του κου Σπύρου απαντά στην τεκμηριωμένη κριτική του Μεγάλου Ιονίου με προσωπικές επιθέσεις στην επικεφαλής του συνδυασμού.

 

Ούτε λέξη, έστω για ένα από τα 8 έργα υποδομής που παρέλαβε ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και δεν ολοκλήρωσε. Ούτε μια αναφορά σε χρονοδιαγράμματα, σε στόχους, σε προτεραιότητες.

 

Ούτε λέξη για τις ευθύνες του στο χρόνιο ζήτημα της πιστοποίησης του αεροδρομίου.

 

Κάνει λόγο για αδράνεια και απραξία. Πράγματι. Ήταν η δική του απραξία, η δική του αδράνεια, που έδωσαν ευκαιρίες στην κα Γκερέκου να κάνει σειρά ερωτήσεων και παρεμβάσεων στη Βουλή για θέματα της Κέρκυρας, αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος που αφορούν και την Περιφέρεια.

 

Η κα Γκερέκου έκανε τη δουλειά της ως βουλευτής, και ως υπουργός: άρση του καμποτάζ, πολλαπλή βίζα για Ρώσους τουρίστες, νομοσχέδια για υδροπλάνα και αγροτουρισμό, ειδικό αναπτυξιακό για τον τουρισμό της Κέρκυρας, 25 εκατ. ευρώ ενταγμένα έργα για τον πολιτισμό, 2, 5 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΕΑΚ Κέρκυρας, διατήρηση του ΤΕΙ Ιονίων νήσων. για να μείνουμε στα βασικά.

 

Ο κ. Σπύρου, που ήταν δουλειά του να παρίσταται στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, γιατί παραδίδει μια Περιφέρεια ουραγό στις συμβασιοποιήσεις, τις υποδομές, την ανταγωνιστικότητα;

 

Ποια έργα έχει προγραμματίσει η διοίκηση Σπύρου για την νέα προγραμματική περίοδο;

 

Το Μεγάλο Ιόνιο μένει στη πολιτική αντιπαράθεση και έκανε λόγο για τα (μη) έργα της «διοίκησης Σπύρου». Ο κ. Σπύρου ας μάθει πρώτα να διαβάζει και έπειτα να αφήσει εκείνος τις προσωπικές επιθέσεις στην άκρη.

 

Επαναλαμβάνουμε: η διοίκηση της Περιφέρειας και δεν έθεσε τις σωστές αναπτυξιακές προτεραιότητες, και δεν έχει κάνει σωστό προγραμματισμό.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Το τέλος της επόμενης πενταετίας δεν πρέπει να μας βρει στην ίδια κατάσταση.

Back To Top