skip to Main Content

Από τον παράδεισο στην κόλαση…….”Έμφραγμα” στο 92′ για τον Πάγκε και αποκλεισμός από την Πρόοδο μετά το τελικό 2-2

page

Ιθάκη:ανταπόκριση

Σήμερα 28/09/2014 στις 12:30 το πρωί διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας για το Κύπελλο μεταξύ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΕΦΑΛΗΝΙΑΚΟΥ.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός για ποδόσφαιρο, αν και επικρατούσε αρκετή ζέστη.

Ο Πάγκε μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι  ώστε να μπορέσει νωρίς να πετύχει κάποιο γκολ και να φέρει τα πράγματα στα ίσια, κάτι το οποίο το κατάφερε  στο 18’    με κεφαλιά του Αντωνίου.

Η Πρόοδος από το σημείο της ισοφάρισης πήρε μπροστά και πιέζοντας τον ΠΑΓΚΕ κατάφερε στο 25’ να ισοφαρίσει με τον τρομερό σήμερα Βασιλάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο  και πάλι το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΓΚΕ να ψάχνει να πάρει κεφάλι στο σκορ, που θα του έδινε την πρόκριση, κάτι το οποίο το πέτυχε στο 86’ με τον Κοτίνη παγώνοντας προσωρινά τις ελπίδες της ΠΡΟΟΔΟΥ για πρόκριση, όμως ο Βασιλάκης είχε άλλη άποψη όταν στο 92’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πάγκε κάνοντας το τελικό 2-2.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 5’ ο Τούρλας εκτελεί κόρνερ η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο  Dedlala να πιάνει την κεφαλιά από πολύ κοντά  με τον Τσιντήλα να διώχνει σε κόρνερ ενστικτωδώς.

Στο 11’ ο Βασιλάκης κάνει την κάθετη πάσα στον Qorraj με τον τελευταίο να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κομπορόζου.

Στο 14’ ένα δυνατό σούτ του Τούρλα περνάει λίγο πλάι από το δεξί κάθετο δοκάρι της Προόδου.

Στο 16’ ο Τούρλας κάνει την κάθετη στην πλάτη της άμυνας της Προόδου  για τον Dedlala, με τον Τσιντήλα όμως να βγαίνει και να τον ανακόπτει προσωρινά αλλά η μπάλα να περνάει μετά από  κόντρες και τελευταία στιγμή ο Παπαδόπουλος να σώζει την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Λίγο μετά στο 18’ ο Τούρλας και πάλι μετά το διώξιμο του Τσίρου   παίρνει την μπάλα, από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να σκάει, τον Τσιντήλα να αιφνιδιάζετε αλλά τελικά να διώχνει δύσκολα και στην επαναφορά ο αμαρκάριστος Αντωνίου με κεφαλιά να κάνει το 0-1 για τον Πάγκε.

Σε εκείνο το σημείο πήρε μπροστά η Πρόοδος η οποία άρχισε να κατεβάζει μπάλα και να παίζει πιο συγκροτημένα.

Στο 20’ ο Κωστόπουλος εκτελεί κόρνερ με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και να μπλοκάρει ο Κομπορόζος.

22’ ο Κίριο την κάθετη με τον Τσιντήλα να προλαβαίνει στα πόδια του Dedlala.

Στο 25’ ανέλαβε δράση ο Βασιλάκης. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας  αρχικά ο Πρεβεζάνος με τον Qorraj ο τελευταίος με ωραία πάσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, βρίσκει τον Βασιλάκη ο οποίος  με φοβερό γυριστό σουτ εκτελεί τον Κομπορόζο στο παραθυράκι της εστίας του παρά την εντυπωσιακή του εκτίναξη του νεαρού, πετυχαίνοντας το 1-1 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Μετά την ισοφάριση της Προόδου υπήρξαν κάποιες φάσεις κυρίως από στημένα και για τις δύο ομάδες χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάποια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς και πάλι ο Πάγκε  μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χωρίς όμως φάσεις από τις δύο ομάδες στο πρώτο τέταρτο, γενικά υπήρχαν πολύ δυνατές μονομαχίες στο κέντρο.

Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο 69’ για την Πρόοδο όταν μετά από βολέ του Τσιντήλα ο Βασιλάκης βρέθηκε μόνος στην περιοχή του Κομπορόζου ο οποίος τον έκλεισε και πρόλαβαν  οι αμυντικοί.

Στο 72’ μια παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή της Προόδου προλαβαίνει Τσιντήλας Τ. τελευταία στιγμή τον επερχόμενο Τούρλα.

Στο 78’ μετά από ωραία ενέργεια του Τούρλα και πάλι, ο οποίος μπαίνει στην  περιοχή και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση αναγκάζει τον Τσιντήλα σε δύσκολη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Ο ομάδα του Γ. Βασιλάκη όσο πέρναγε η ώρα όλο και πίεζε την  Πρόοδο αλλά έβρισκε απέναντί της τους πολύ καλούς και σήμερα Παπαδόπουλο και Τσίρο.

Στο 86’ και ενώ όλα έδειχναν ότι  το 1-1 θα είναι και το τελικό σκορ ο Τούρλας μπαίνει στην περιοχή σουτάρει ο Τσιντήλας αποκρούει και ο επερχόμενος και ολομόναχος Κοτίνης με πλασέ πετυχαίνει το 1-2 για την ομάδα του Πάγκε .

Ο Πίππος σε εκείνο το σημείο περνάει τον Λαγκαδά στα στόπερ (επιστροφή μετά από έναν χρόνο λόγο σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο) και ανεβάζει  τον Τσίρο στην επίθεση.

Στο 89’ η Πρόοδος μένει με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Qorraj για σπρώξιμο στον Dedlala.

Όμως η Πρόοδος δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη  όταν στο 92’ κερδίζει φάουλ ο Τσάμης λίγο μπροστά από το κέντρο. Το εκτελεί ο Τσίρος με όλη την ομάδα της Προόδου στην περιοχή των φιλοξενουμένων, η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι με τον Βασιλάκη να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κομπορόζου κάνοντας το τελικό 2-2 στέλνοντας παράλληλα την Πρόοδο στην επόμενα φάση του Κυπέλου.

Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Πρόοδος: (Πίππος Κ.), Τσιντήλας Γ – Κωστόπουλος Δ (Λαγκαδάς Κ) -Τσιντήλας Στ – Παπαδόπουλος Α – Τσίρος Α – Πρεβαζιανος Β -Βλασσόπουλος Ι (Κασσιανός Α) – Τσάμης Η – Qorraj R – Βασιλάκης Γ – Βρεττός Α (Ηλιόπουλος Χ).

Παγκεφαληνιακος:(Βασιλάκης Γ), Κομπορόζος Γ – Κουλουμπής Γ (Δραγούτας Μ) – Μεγαδούκας Σ. – (Κοτίνης Δ) – Θωμάς Γ -Βουκελάτος Α – (Τριανταφυλλίδης Π) – Γιαννάτος Δ – Κίριο Ν -Αντωνίου Ν – Dedlala A – Τούρλας  Θ – Κατσιγιώργης Δ.

Από το sportsthea.blogspot.gr

Back To Top