skip to Main Content
Dak Argostoliou

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ “ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”-ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΛΟΥΚΕΤΟ”-ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική αθλητική κοινότητα μετά την ανακοίνωση του “λουκέτου” στο γήπεδο Αργοστολίου λόγω ακαταλληλότητας. Ήταν το “κερασάκι στην τούρτα” ενός, εδώ και καιρό, “προαναγγελθέντος θανάτου” καθώς το γήπεδο είχε πολλά προβλήματα και ήθελε ανακατασκευή, ειδικά μετά τους σεισμούς.

Ήδη σφοδρές είναι οι αντιδράσεις κυρίως στην ποδοσφαιρική κοινότητα, με πρώτη και καλύτερη την πρωταθλήτρια ΑΕΚ Κεφαλονιάς που απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα εάν δεν βρεθεί λύση και ειδικά εάν δεν δοθεί στις ομάδες το Ενωσιακό Γήπεδο Φαρακλάτων.

Ανεξάρτητα από αυτό οφείλει η πολιτεία και κυρίως η κυβέρνηση και η βουλευτίνα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Να δώσουν δηλαδή τα 500.000 ευρώ που απαιτούνται (και που είχε εξασφαλίσει ο Δήμος με την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά) ώστε να προχωρήσει το έργο της ανακατασκευής. Πρόσφατα μάλιστα ο Δήμος κατέθεσε στο Υπουργείο Αθλητισμού και ολοκληρωμένη μελέτη. Το μόνο που ζητάει είναι τα χρήματα, τα οποία-ως διά μαγείας-“εξαφανίστηκαν” από τον κωδικό μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Οι εκλογές είναι παρελθόν και η κ. Θεοπεφτάτου θα πρέπει επιτέλους ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ για την οποία την ψήφισαν οι Κεφαλονίτες. Να απαιτήσει και να διεκδικήσει αυτά που δικαιείται το νησί μας. Να σταματήσει να υπεκφεύγει των ευθυνών της, να μην ψηφίζει μόνο μνημόνια και μέτρα και να “σηκώσει τα μανίκια”.

Και μία καλή αρχή θα ήταν να εξασφαλίσει τα 500.000 ευρώ που χρειάζονται για να ξαναλειτουργήσει το γήπεδο Αργοστολίου.

Back To Top