skip to Main Content
KALOYDHS GIWRGOS

Γ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ:ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ … ΛΑΘΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ! ! !

Τρίτη 27 Μάη 2014

 

Τη Δευτέρα 19 Μάη 2014, μετά από επιτόπια αυτοψία μας στο χώρο του Πρωτοδικείου Κέρκυρας, εκδώσαμε μία ανακοίνωση-καταγγελία  με την οποία  εκφράζαμε την ανησυχία μας για υποψία νοθείας στηριζόμενη στα εξής  γεγονότα:

1)   ότι πάνω από 40 σάκκοι με εκλογικό υλικό είχαν κάνει διανυκτέρευση ή πολύωρη στάση σε σπίτια,

2)   ότι μέχρι τις 12.30 της ίδιας ημέρας πάνω  20 σάκκοι με εκλογικό υλικό δεν είχαν παραδοθεί ακόμα,

3)   ότι το 50% των εκλογικών τμημάτων έκαναν εκλογές χωρίς εφορευτική επιτροπή

4)   Ότι στο υπόλοιπο 50% των εκλογικών τμημάτων δεν υπήρχαν όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών,

5)   Το υπουργείο και η Περιφέρεια δεν ανακοίνωναν αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα, και μετά συγκεντρωτικά, ως ώφειλαν, αλλά …ποσοστά παρατάξεων  ! ! !

Για το θέμα αυτό κάναμε και διάβημα στον Έφορο των Δικαστικών αντιπροσώπων.

Σήμερα Τρίτη 27 Μάη 2014, δέκα ημέρες μετά τις εκλογές:

1)Δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα πουθενά επίσημα,

2)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ,

Και ότι υπήρχε αναρτημένο έχει αφαιρεθεί.

Η αιτία για αυτό, με βάση την επίσημη προφορική απάντηση σε μας του Εφόρου των Δικαστικών Αντιπροσώπων, είναι ότι … « υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των τηλεγραφημάτων των δικαστικών αντιπροσώπων και των υπογραμμένων πρακτικών εκλογής και οι δικαστές κάνουν την ακριβή καταγραφή και θα τα ανακοινώσουν αύριο, με την απόφαση του Πρωτοδικείου.»

Δηλ. 10 ημέρες μετά τις εκλογές δεν είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε στα χέρια μας τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων ούτε τις ανακοινώσεις Περιφέρειας-Υπουργείου, και μας έχουν στο σκοτάδι όσον αφορά τη διασταύρωση των στοιχείων που κατέγραψαν οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι !

Τα ίδια συνέβησαν σε όλα τα νησιά. Αδιάψευστος μάρτυρας το διαδίκτυο !

Είναι προφανές ότι, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι Δικαστές και οι Δικαστικοί υπάλληλοι δεν ευθύνονται γι΄αυτό το μπάχαλο, τη συσκότιση  και την αδιαφάνεια στην ανόθευτη υπέρτατη έκφραση και καταγραφή της λαικής ετυμηγορίας, αλλά έχουν τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση, οι ανώτατοι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών, η Διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  και οι 6 αδιάφοροι βουλευτές  !

 

 

Back To Top