skip to Main Content
Bar

Δημοψήφισμα: Άγριο κράξιμο στον Βαρουφάκη από πολίτη – VIDEO

“Αυτός είναι ο λιτός βίος; Ειμαι εξαγριωμένος, ελάτε να πάμε πιο κάτω στη τράπεζα να δείτε τις ουρές” λέει σε έντονο ύφος ένας πολίτης στον Υπουργό Οικονομικών ενώ η κάμερα του Newsit καταγράφει το κράξιμο στον Γιάνη Βαρουφάκη που μόλις είχε ψηφίσει στο δημοψήφισμα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει μόλις ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα παρέα με τον πατέρα του. Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε στη Βούλα βαδίζει προς το αυτοκίνητό του.

Εκείνη τη στιγμή ένας πολίτης, ο κύριος Δημήτρης τον παίρνει στο κατόπι και του φωνάζει “έχετε βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό; Αυτός είναι ο λιτός βίος; Θέλετε να πάμε πιο κάτω στην Alpa Bank να δείτε τι γινετε με τις ουρές;”

Ο Υπουργός Οικονομικών κοντοστέκεται τον ρωτά το όνομά του και του λέει “είμαστε η μόνη κυβέρνηση που σου δώσαμε τη δυνατότητα να μας καταψηφίσεις”

Ο κύριος Δημήτρης συνεχίζει και του λέει “είμαι εξαγριωμένος, είμαι αγανακτισμένος, πάμε στη τράπεζα να δείτε τις ουρές”.

Στη συνέχεια μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησιάζει τον Γιάνη Βαρουφάκη την ώρα που εκείνος μπαίνει στο αυτοκίνητό του και του μιλά επίσης σε έντονο ύφος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

newsit.gr
Back To Top