skip to Main Content
Makis1

Διακοπή λειτουργίας Ταχυδρομείου Αγίας Ευφημίας-ΜΑΚΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ: Καλώ όλους τους Πυλαρινούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομικού μας Γραφείου.

Σήμερα 30-10-2015 εντελώς αιφνιδιαστικά σταμάτησε να λειτουργεί το Ταχυδρομείο της Αγίας Ευφημίας λόγω συνταξιοδότησης του μοναδικού υπαλλήλου που το στελέχωνε χωρίς, απ” ότι φαίνεται, να έχει προβλεφθεί η αντικατάστασή του.Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη που αναστάτωσε τους κατοίκους της Πυλάρου η ζωή των οποίων ήταν συνυφασμένη με τη λειτουργία του Ταχυδρομικού γραφείου της Αγίας Ευφημίας.

Η μεγάλη Τουριστική Ανάπτυξη που παρουσιάζει η περιοχή μας τη θερινή περίοδο αλλά και η ζωντάνια της τους υπόλοιπους μήνες λόγω των δραστηριοτήτων στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας, καθιστούν απαραίτητη τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου της Αγίας Ευφημίας
Πριν δύο περίπου χρόνια όταν είχε ακουστεί ότι υπήρχε σκέψη κλεισίματος του Γραφείου,κατόπιν διαμαρτυρίας και κινητοποιήσεων κατοίκων και φορέων της περιοχής, η τότε Πολιτεία ανέκρουσε πρύμνα και το Γραφείο μας συνέχισε να λειτουργεί .
Αλήθεια πως θα μοιράζονται οι συντάξεις στους ηλικιωμένους της περιοχής,πως θα εξυπηρετείται Ταχυδρομικά η Δημοτική Ενότητα,οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μας? Τι θα γίνει με τους καταθέτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου? Για μας είναι αδιανόητο και ανεφάρμοστο να μας ζητείται η εξυπηρέτησής μας να γίνεται από τη Σάμη.Είμαστε μια ξεχωριστή Γεωγραφική περιοχή με τις δικές μας ανάγκες και το ελάχιστο που οφείλει να κάνει η πολιτεία είναι να φροντίσει για τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου της Αγίας Ευφημίας.
Έχω ήδη ενημερώσει γραπτώς την κ.Βουλευτή τις πρωτοβουλίες της οποίας προς θετική κατεύθυνση αναμένω.
Καλώ όλους τους Πυλαρινούς να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση λειτουργίας του Ταχυδρομικού μας Γραφείου.
Ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου
ΜΑΚΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ
Back To Top