skip to Main Content

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ

Στο ψηφοδέλτιο της Παλικής για τον Α. Παρίση υπάρχει μεγάλη ανανέωση…Ένα από τα νέα παιδιά είναι και ο Διονύσης Πρεντάνος. Ας δούμε τι καταθέτει για την υποψηφιότητά του:΅

Τα τελευταία χρόνια, τέτοιες μέρες παραμονές δημοτικών εκλογών, διαμαρτυρόμαστε ότι υποψήφιοι είναι πάλι τα ίδια πρόσωπα, ότι δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι για να ασχοληθούν με τα κοινά και ότι όσοι τελικά δείχνουν ενδιαφέρον, αποτελούν ένα ελάχιστο ποσοστό που τους αφομοιώνει και συνεπαίρνει, καταναγκαστικά πολλές φορές, το σύστημα. Η πλειοψηφία των πολιτών αναζητά νέους ανθρώπους, εξωστρεφείς, με διάθεση και γνώσεις, αλλά προπάντων που να μην έχουν φθαρεί από το πολιτικό σύστημα. Συμπληρώνω σε αυτό, ότι για να έχει αποτέλεσμα η όλη προσπάθεια, θα πρέπει  η πλειοψηφία πλέον να αποτελείται από νέους. Και αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι ο νέος μπορεί να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις αλλαγές της ζωής καλύτερα, μπορεί να προσαρμόζεται, να διακρίνει και να εκμεταλλεύεται τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν ή προκύπτουν στο ευρύτερο περιβάλλον, ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά, και τέλος, γιατί μπορεί να δώσει όραμα και προοπτική για το μέλλον. Σε καμία περίπτωση δεν εκμηδενίζουμε και δεν περιθωριοποιούμε τα όποια αποτελέσματα των προηγούμενων γενεών. Απλά, είναι αναπόφευκτη η επιλογή της ανανέωσης η οποία πηγάζει από τις ανάγκες που ανέφερα παραπάνω, για να επιβιώσει κάθε οργανισμός και τόπος, πόσο μάλλον μια ολόκληρη κοινωνία.
          Θεωρώ λοιπόν ότι όλα τα παραπάνω εκφράζονται από το ψηφοδέλτιο της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ του Αλέξανδρου Παρίση μέσα από το οποίο πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την περιοχή και το νησί μου με όλες μου τις δυνάμεις.
ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Back To Top