skip to Main Content
An 97

ΕΔΑΚΙ-ΟΤΑ Α.Ε.: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ            .

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΑΕ  ΟΤΑ

Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 5 & ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Αριθμ. Πρωτ: 186                                                     Αργοστόλι 06-04-2016

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

Η Εταιρεία Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης – Ε.Δ.Α-Κ.Ι.Α.Ε ΟΤΑ  προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό  Μειοδοτικό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό  με  σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης  το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί της λιανικής τιμής του Τμήματος Εμπορίου Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, « Προμήθεια Πετρελαίου Κίνησης για τις ανάγκες της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» συνολικού προϋπολογισμού Διακόσιες Είκοσι Πέντε Χιλιάδες      (225.000,00 €)  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ )

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 12-04-2016. Ως καταληκτική  ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συτήματος Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ ορίζεται η 21-4-2016 και ώρα 14.00 και σε περίπτωση που ο  διαγωνισμός αποβεί άγονος θα επαναληφθεί

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν :

Α.Ολα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής

Β.Οι Συνεταιρισμοί , οι Κοινοπραξίες  και

Γ.Οι ενώσεις προμηθευτών/αναδόχων που υποβάλλουν κοινή  προσφορά , οι οποίες έχουν ως αντικείμενο εργασιών την περιγραφόμενη  υπηρεσία.

Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται στο 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης (προ ΦΠΑ) ήτοι 3.658,54 ευρώ (άρθρο 157 παρ.1α του Ν.4281/2014).

Υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές.. Το χρονικό διάστημα  ισχύος της προσφοράς είναι ενενήντα (90) ημερολογιακές ημέρες , προσμετρούμενες από την επόμενη  της καταληκτικής ημερομηνίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών του διαγωνισμού.

Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές .Η προμήθεια  χρηματοδοτείται από ίδιους  πόρους και υπάρχει εγγεγραμμένη  πίστωση  στον προϋπολογισμό της Εταιρείας Διαχείρισης Αποβλήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Α.Ε ΟΤΑ  έτους 2016 με ΚΑ 6641 με τίτλο «Προμήθεια  Πετρελαίου κίνησης για τις ανάγκες της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. ΟΤ.Α.»  Η πληρωμή θα γίνεται  βάσει των όρων της διακήρυξης.

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης  του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή  (pdf) στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr  του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ . Επίσης θα  παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στην  Συγγραφή Υποχρεώσεων  και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλονιάς  www.kefalonia.gov.gr

 

ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΔΑ-ΚΙ  ΑΕ  ΟΤΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΚΟΚΚΟΣΗΣ   ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Back To Top