skip to Main Content
Kap1

ΕΝΑ ΣΚΑΝΕΡ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ: ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ “ΝΤΟΡΙΣ”

…αν τελικά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ,ε τότε δικαιούμαστε να χαμογελάμε!!!!
..χθες; το πρωί,στα γραφεία που μας παραχώρησε η Δημοτική κοινότητα Αργοστολίου και προορίζονται για το Δημοτικό κτηνιατρείο παραλάβαμε το πρώτο μας κτηνιατρικό μηχάνημα….
..πρόκειται για ένα σκάνερ για υπερηχογραφήματα!!!!!
μια πολύ μεγάλη δωρεά από τον Αγγλο κτηνίατρο κο Brian Cotter από το Emerland Vets in Tumble,Carmarthenshire, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε για την προσπάθεια που καταβάλουμε στο νησί για να ιδρύσουμε το κτηνιατρείο από τους πολύ καλούς μας φίλους και πλέον αυριανούς συμπολίτες μας αφού μετακομίζουν μόνιμα κοντά μας Alison McG & Stuart McGowan αμέσως κίνησε τις διαδικασίες ,εξασφάλισε το μηχάνημα και μας το δώρησε μαζί με πολλά κτηνιατρικά φάρμακα και άλλα μικροεργαλεία!!!!!!
…Τον ευχαριστούμε θερμότατα για την μεγάλη συνεισφορά του στη προσπάθεια μας,όπως επίσης την Αλισον και τον Στιούαρτ που έκαναν την επαφή μαζί του και τους υπέροχους Ivan White & Liz White ,το ζευγάρι που πρόθυμα μας μετέφεραν το μηχάνημα δωρεάν, με το βανάκι τους από την Αγγλία στο ..χώρο μας!!!!
…άπειρα ευχαριστώ βέβαια και στην παρέα των φίλων συμπολιτών μας Δημήτρη Ρεμούντο,,κο Μαζαράκη Dimitris Saoul Mazarakis και τον Κώστα που βάλανε….πλάτη και χέρια για να το κατεβάσουμε από το αυτοκίνητο!!!!!

Back To Top