skip to Main Content
AN 28

Εντυπωσιασμένος ο Δεσπότης με τους Κεφαλλονίτες της Αθήνας

Εντυπωσιασμένος είναι ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος από την πραγματικά εντυπωσιακή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες μας του Πειραιά και της Αθήνας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, στη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Διονύση Κουγιανού για το Μακαριστό Μητροπολίτη Γεράσιμο Φωκά, όλα τα Κεφαλληνιακά σωματεία έδωσαν το παρών και υποδέχθηκαν εγκάρδια τον Δεσπότη.

Ο κ. Δημήτριος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις της Αδελφότητας του Πειραιά, τους χώρους διδασκαλίας χορού και μουσικής, το τμήμα νεολαίας, αλλά και τη γνωριμία με όλους τους προέδρους των Κεφαλλονίτικων συλλόγων.

Στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε, μετά το πέρας της εκδήλωσης στα ιδιόκτητα γραφεία της Αδελφότητας Πειραιά προς τιμήν του Δεσπότη, παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο π. Βουλευτής κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, ο κ. Στέλιος Σπαθής, η Πρόεδρος κ. Σταθούλα Μουστάκη και τα μέλη των απανταχού Πυλαρέων, ο πρώην πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Βαγγελης Σπαθής, ο πρώην Νομάρχης κ. Διονύσης Λευκαδίτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καμιναράδων κ. Ηλίας Γαλιατσάτος, σύσσωμο το ΔΣ της Αδελφότητας Ιθακησίων & Κεφαλλήνων Πειραιά, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Αντζουλάτος, ο π. Γεράσιμος Αγγελάτος, ο ιδιοκτήτης του e-kefalonia.net κ. Παναγής Φωκάς, ο τ. Διοικητής της Πολυκλινικής Αθηνών κ. Παντελής Αμούργης, η φιλόλογος κ. Μέμη Κλαουδάτου, ο εκπρόσωπος της Αδελφότητας Αθηνών κ. Γεράσιμος Βανδώρος, ο συμπατριώτης μας καθηγητής κ. Νίκος Μοσχονάς, ο συμπατριώτης μας γιατρός κ. Γεράσιμος Αγγελάτος και πολλοί άλλοι.

Στο τέλος ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Δημήτριος υποσχέθηκε ότι θα έχει συχνή επικοινωνία με την Κεφαλλονίτικη παροικία της Αθήνας, ενώ σύντομα θα τους ξαναεπισκεφθεί. Δεν παρέλειψε μάλιστα να βγάλει και μια αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη του ΔΣ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας του Πειραιά.

Πηγή: e-kefalonia.net

Back To Top