skip to Main Content
Ast2

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου, στην Κεφαλονιά Για την υπόθεση συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός

Στο πλαίσιο της συντονισμένης έρευνας των αστυνομικών υπηρεσιών της Κεφαλονιάς εξιχνιάστηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (28-05-2015) το βράδυ στο  Αργοστόλι.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, συνελήφθη 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, την Πέμπτη (28-05-2015) το βράδυ στο Αργοστόλι, ο 18χρονος ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές με τον 56χρονο, τον χτύπησε επανειλημμένως στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο (μέρος κόφτη μετάλλων), προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Στο πλαίσιο των εντατικών και συστηματικών αστυνομικών ερευνών που ακολούθησαν, ο 18χρονος εντοπίστηκε χθες (29-05-2015) το απόγευμα και ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στη συνέχεια, με την συνδρομή δύτη, εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αργοστολίου, ο μεταλλικός κόφτης που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης κατά τον διαπληκτισμό και στη συνέχεια, είχε πετάξει στην θάλασσα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 18χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά.

Ο 56χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο 18χρονος συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Από την Γενική Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Back To Top