skip to Main Content
An265

ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” κ.ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ: Έρχονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας με βάση την αντικειμενική αξία

Τη διαβεβαίωση ότι η πρώτη κατοικία των ανθρώπων χαμηλότερων και μεσαίων στρωμάτων δεν θα αγγιχτεί, παρείχε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι «δεν θα έχουμε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εκτός εάν εννοούμε κατοικίες οι οποίες μπορεί να είναι αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, η κ. Γεροβασίλη επανέλαβε της δέσμευση της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας. «Με κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα δούμε τέτοιου τύπου πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της ανακεφαλαιοποίησης είναι ότι μέσα από αυτό, το μεγάλο αυτό πρόβλημα οφείλει να αντιμετωπιστεί, προκειμένου να έχουμε και βιώσιμο τραπεζικό σύστημα» σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι θα υπάρχουν όρια τα οποία δεν καθόρισε συγκεκριμένα ωστόσο όπως τόνισε τα κριτήρια θα είναι εισοδηματικά, αλλά και συνολικής περιουσίας, «το θέμα αυτό θα αντιμετωπιστεί, με στόχο η πρώτη κατοικία των ανθρώπων χαμηλότερων και μεσαίων στρωμάτων να μην αγγιχτεί» είπε.

www.dikaiologitika.gr

Back To Top