skip to Main Content
TURKISH

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η TURKISH AIRLINES

Η TurkishAirlines, η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2013 και ηγέτιδα δύναμη στις τουριστικές αερογραμμές έρχεται στην Κεφαλονιά!

Μετά την Μύκονο και την Σαντορίνη, νησιά τα οποία η εταιρεία έχει συνδέσει με πολυάριθμες τουριστικές πτήσεις, η Κεφαλονιά είναι το τρίτο νησί το οποίο θα επισκεφθεί η εταιρεία-κολοσσός για destinationinspection.

Αυτή η τεράστια επιτυχία της Κεφαλονιάς, να επιλεχθεί από την TurkishAirlines, την πόρτα της οποίας χτυπάνε όλοι οι τουριστικοί προορισμοί για αεροπορική σύνδεση, ήρθε μετά από μελέτη, επιμονή και συντονισμό των εμπλεκομένων.

Με την βοήθεια και την υποστήριξη της Κεφαλονίτικης εταιρείας  LifeThink, η οποία στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη εκπροσώπησε τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης και παρουσίασε το νησί μας σε στελέχη της TurkishAirlines, ο Δήμος Κεφαλονιάς διαμέσου της Τουριστικής Επιτροπής, ήρθε σε επαφή με την εταιρεία.

Δείχνοντας το καλύτερό πρόσωπο της Κεφαλονιάς, με επαγγελματισμό και συνέπεια οι εκπρόσωποι της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς μετά από μήνες επίμονων και προσεκτικά σχεδιασμένων κινήσεων, έπεισαν την TurkishAirlinesνα είναι η Κεφαλονιά ο επόμενος  Ελληνικός προορισμός της εταιρείας, μετά από την Μύκονο και την Σαντορίνη.

Στελέχη της εταιρείας, μαζί με τηλεοπτικά συνεργεία και ομάδες δημοσιογράφων, έρχονται στην Κεφαλονιά 23-26 Μαΐου, σε ένα ταξίδι, τα αποτελέσματα του οποίου μπορούν να απογειώσουν τουριστικά την Κεφαλονιά.

Η ομάδα της TurkishAirlinesθα ξεναγηθεί στα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού, θα ελέγξει την τουριστική υποδομή του και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Δήμου.

Η Κεφαλονιά δείχνει την δυναμική που έχει αποκτήσει αυτήν την τριετία στον τομέα του Τουρισμού, αφού όχι μόνο γίνεται προορισμός Low-Costαεροπορικών εταιρειών οι οποίες έδωσαν ώθηση στην οικονομία, αλλά και εταιρειών που αποτελούν την ναυαρχίδα του παγκόσμιου Τουρισμού.

Back To Top