skip to Main Content
Keri

ΕΦΥΓΕ Η ΛΕΝΑ ΜΑΣ

Έτσι απρόσμενα έφυγε η Λένα. Στιβαρή, όρθια, λεβέντισσα, όπως έζησε. Συνυφασμένη με την ζωή και τους αγώνες τούτης της πόλης, που την αλώνουν πολιτικοί και πολιτικάντηδες.

Η φωνή της συνείδησης μας, η φωνή της Λένας σιώπησε. Τώρα που την είχαμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ. Η βαθειά της αριστερή συνείδηση, της είχε χαρίσει την σπαθάτη ματιά στα γεγονότα και την ντομπροσύνη στις ανθρώπινες σχέσεις της.

Το αγκωνάρι τούτης της πόλης έπεσε. Ελεύθερη, ασυμβίβαστη, ανυποχώρητη στις αξίες του κομουνισμού, λιτή, απέριττη. Της έφτανε ένα κοχύλι για να στολίσει τον λαιμό της. Ένα κοχύλι από την θάλασσα, που τόσο αγάπησε.

Η πόλη μας είναι φτωχότερη. Η ζωή μας είναι φτωχότερη, χωρίς αυτό το άγριο άλογο, που στεκόσουν μονάχα για να το καμαρώσεις.

Ήταν ένας ευαίσθητος μάγκας η Λένα και ίσως γι’ αυτό μας άφησε προδομένη από την καρδιά της.  Μια καρδιά εφήβου, που προλάβαινε να τους αγαπά και να τους φροντίζει όλους.

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά της για την βαριά απώλεια.  Ειδικά στα παιδιά της και στα λατρεμένα εγγόνια της.

Καλό ταξίδι Λένα μας.  Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας και θα είμαστε περήφανοι που υπήρξαμε φίλοι σου.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15 Ιουλη 2015-07-15

Αφροδιτη Θεοπεφτατου,  Γερασιμος Χιονης,  Γιαννης Απεργης,  Γιαννης Ψαρρας,  Γιουλα Μαλαμακη,  Ελεανα Χιονη,  Ελενα Βουτσινα,  Ελενη Χιονη,  Κωνσταντινα Βεργου   Μαρια Ραζη,  Μαρινα Πελεκανου,  Μυρτω Χιονη,  Παναγης Μοσχοπουλος,  Πετρος Πετρατος ,  Χαρης Φουρναρακης.

Back To Top