skip to Main Content
Apot

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ

Την Κυριακή 17 Μαίου, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Ο.Κ.Ι.Σ. μετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ένωση της Επτανήσου. Την Αδελφότητα εκπροσώπησαν το Δ.Σ. της, μέλη του Συλλόγου και παιδιά των μουσικοχορευτικών τμημάτων με παραδοσιακές φορεσιές και τη σημαία του Συλλόγου.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη δοξολογία στη Ρώσικη Εκκλησία και εν συνεχεία τα κλιμάκια των συμμετεχόντων Συλλόγων, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, μετέβησαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η Πρόεδρος της Αδελφότητας, κ. Μαριολένη Νεοφύτου-Ζαφειράτου κατέθεσε στεφάνι στους αγωνιστές της Ελευθερίας και της Ένωσης. Στη συνέχεια παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο εστιατόριο Παλαιά Ιθάκη για όλους τους παρευρισκομένους.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ο.Κ.Ι.Σ. κ. Γιώργο Μιχαλάτο για την πρόσκληση και τον συγχαίρουμε για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης. Το κάλεσμα της Ενότητας που απεύθυνε η Ο.Κ.Ι.Σ. στα Σωματεία, βρήκε πρόθυμη την ανταπόκρισή τους για να δοθεί η λαμπρότητα και η τιμή που ταιριάζει στην Εθνική μας Επέτειο.

Συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ.

Μαριολένη Νεοφύτου
Νέστωρ Παπαθεοδωράτος
Μάκης Αγγελετάκης
Χριστίνα Βλάχου
Δήμητρα Βαλλιανάτου
Αφροδίτη Ζαμπέλη
Χριστίνα Βασιλάτου

Back To Top