skip to Main Content
Maimou2

Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ “ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ” ΤΩΝ “ΜΑΙΜΟΥΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ”

Οι γνωστές πλέον “μαιμούδες” της δήθεν “δημοσιογραφίας” που είναι πάντα υπέρ των… επενδύσεων και του τουριστικού ανοίγματος αλλά θέλουν να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι θα τα κρατικοποιήσει όλα (εδώ και αν χρειαζόταν να αναστηθεί ο Σίγκμουντ Φρόιντ), σήμερα παρέθεσαν ένα ακόμη “μαιμουδοκατασκεύασμα”, μνημείο ακατάσχετης “μπουρδολογίας” και παραπληροφόρησης.

Ερμηνεύοντας όπως θέλουν ένα άρθρο κάποιου καθηγητή αντισεισμικής τεχνολογίας μας “αραδιάζουν” ένα σωρό εμπαθείς διαπιστώσεις για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για αυτά που θα γίνουν. Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις αλλά και για να μην βρίσκουν πρόσφορο έδαφος τα ψήγματα της “μαιμουδοπαραπληροφόρησης” θα τους θυμίσουμε μερικά μόνο από τα έργα που γίνονται ή θα γίνουν:

1. Λιμάνι Ληξουρίου προχωράει κανονικά.

2. Τρεις μεγάλες οδοποιίες στην Παλική και αλλού προυπολογισμού πάνω από 25.000.000 ευρώ.

3. Λιμάνι Αργοστολίου. Δημοπρατήθηκε η μελέτη και προχωράει

4. Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Αργοστολίου. Υπάρχει ανάδοχος και το έργο θα προχωρήσει

5. Ανάπλαση περιοχής Παλιά Λαχαναγορά έως Γέφυρα De Bosset. Υπάρχει ανάδοχος και το έργο θα προχωρήσει

6. Μύρτος. Τα έργα αποκατάστασης προχωράνε

7. Κολυμβητήριο Αργοστολίου. Δημοπρατήθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση.

8. Ανάπλαση οδού Π. Βαλλιάνου. Οσονούπω δημοπρατείται.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα έργα που κάνουν πως δεν γνωρίζουν οι “αρχιερείς” της “μαιμουδοπαραπληροφόρησης”. Και φυσικά κάνουν επίσης πως δεν γνωρίζουν ότι οι εκλογές “φρενάρουν” τα πάντα…Αλλά ας μην χαίρονται πολύ…Το Αργοστόλι, η Κεφαλονιά, θα αλλάξουν όψη και το μόνο που θα μείνει ίδιο θα είναι η εμπάθεια, η κακομοιριά και η μεμψιμοιρία τους…

Στην πλήρη απομόνωση της απέραντης μοναξιάς τους…

Back To Top