skip to Main Content
SOLOMOS1

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ IONIAN GROUP ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ “Α”

Διαψεύδουμε το σημερινό σας άρθρο που τιτλοφορείται «ΣΟΚ, εγκαταλείπουν ξανά την γραμμή ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ», ως αναληθές.
Το αληθές είναι ότι στο σημερινό ΣΑΣ ουδέποτε συζητήθηκε η δρομολόγηση της γραμμής Πάτρα Σάμη Ιθάκη, ούτε καν η τακτική δρομολόγηση της περιόδου 01/11/2015-31/10/2016.
Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπουμε στην σημερινή ημερήσια διάταξη του ΣΑΣ της οποίας ευχερώς μπορείτε να αναγνώσετε το περιεχόμενο είτε από το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου είτε από την ίδια πηγή που σας εφοδίασε, για άγνωστους και προβληματικούς για εμάς λόγους, με τους πίνακες τακτικής δρομολόγησης των εμπλεκομένων εταιρειών που επί του παρόντος βρίσκονται στο Υπουργείο και μόνο.
Οι προθέσεις της εταιρείας μας για την εξυπηρέτηση της γραμμής Πάτρα Σάμη Ιθάκη έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και σε καμία περίπτωση δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησής τους πριν τύχουν της εγκρίσεως του Υπουργείου.
Σας γνωρίζουμε το αυτονόητο. Τέτοιου επιπέδου δημοσιεύματα που δεν τηρούν ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας η οποία επιτάσσει να είχατε ρωτήσει και την δική μας άποψη αφενός προσβάλλουν βάναυσα την φήμη και το κύρος της Κοινοπραξίας μας αφετέρου προφανώς εξυπηρετούν προεκλογικά «παιχνίδια» στα οποία κατηγορηματικά αρνούμαστε να εμπλακούμε.
Σας καλούμε λοιπόν πάραυτα να προβείτε στην δημοσίευση της εμπεριεχόμενης στην παρούσα θέσης σας, ως έχετε υποχρέωση καλούμενοι συγχρόνως να απέχετε στο μέλλον από κάθε απόπειρα προσβολής μας στο μέλλον.
Για την IONIAN GROUP

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ “Α”: Επειδή η απάντηση της εταιρείας είναι γενικόλογη και όχι επί της ουσίας, μείνετε συντονισμένοι διότι θα ακολουθήσει αναλυτική τοποθέτηση εκ μέρους μας

Back To Top