skip to Main Content
An8

Η θεατρική παραγωγή «Έρωτας, Όνειρα και Ανδρεία», σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) Γράφει η Αναστασία Κανάκη

Το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου σήμερα, στο χώρο του εργαστηρίου, με αφορμή τη νέα θεατρική παραγωγή «Έρωτας, Όνειρα και Ανδρεία», που θα παρουσιαστεί στις 24-25-26 Απριλίου και ώρα 21:15 μ.μ., στο θέατρο «Κέφαλος», σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου.

Σκηνοθέτης – ηθοποιός, κ. Πάνος Βαρδάκος:

«Η θεατρική παράσταση είναι λιτή, αλλά με πολύ συναίσθημα! Σκοπός δεν ήταν να φτιάξουμε απλά άλλη μια θεατρική ομάδα στο νησί, αλλά μια θεατρική ομάδα, στην οποία να υπάρχει μια ειδική αισθητική αντίληψη, γύρω απ το θέατρο! Σαφώς και δεν υπονοώ κάτι για τις ήδη υπάρχουσες, αλλά για τον σκοπό της δικής μας, καθώς στην τέχνη δεν υπάρχει ανταγωνισμός»!

«Το θέατρο ξεκίνησε απ την κίνηση, την κινησιολογία, το χορό και τη μουσική. Η μουσική είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της παράστασης. Γι αυτό και η τραγουδίστρια βρίσκεται πάνω στη σκηνή, μαζί με τους ηθοποιούς που εκεί αναπαράγουν τα συναισθήματά τους»!

«Δεν κάνουμε τέχνη, για να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας, αλλά για να συνομιλήσουμε με αυτά, να νιώσουμε ψυχική ηρεμία και να τα αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά»!

Ο κ. Πάνος Βαρδάκος, μας είπε πολλές ακόμη λεπτομέρειες για την θεατρική παράσταση, που μπορείτε να ακούσετε στο ακόλουθο βίντεο: http://youtu.be/lcZI-_E4-Ec

Back To Top