skip to Main Content

Η Φωτεινή Βάκη και ο Αλέκος Μιχαλάς υποψήφιοι με την ΑΝΑΣΑ

Κέρκυρα, 11/04/2014
Δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της ΑΝΑΣΑ στην Κέρκυρα, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Θόδωρος Γαλιατσάτος.
Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος, παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες με την ΑΝΑΣΑ της πανεπιστημιακού του Ιονίου Πανεπιστημίου Φωτεινής Βάκη και του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στην Κέρκυρα Αλέκου Μιχαλά, ανέφερε:
Από τις περιοδείες μας, στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά, στη Λευκάδα, στο Μεγανήσι, στην Κέρκυρα, γινόμαστε αποδέκτες του μηνύματος νίκης και ανατροπής της ΑΝΑΣΑ στα Ιόνια Νησιά.
Η Κέρκυρα, ο αγωνιζόμενος λαός της, οι αγρότες, οι μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες, οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, με τους οποίους επικοινωνούμε, βλέπουν ότι η στήριξη της ΑΝΑΣΑ αποτελεί αναγκαστική επιλογή για τη ΝΙΚΗ και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Για να σταθεί η ΠΙΝ στα πόδια της και να μετατραπεί σε ηγέτιδα δύναμη στην ευρύτερη περιοχή.
Ο λαός των Ιονίων, θα συμβάλει αποφασιστικά στον αγώνα για την οριστική αποστομωτική απάντηση απέναντι στους μνημονιακούς συνδυασμούς που ανέχτηκαν και υπηρέτησαν την κυβερνητική αντιλαϊκή πολιτική.
Παρουσιάζουμε σήμερα δύο ακόμη πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό της ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά, ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κέρκυρας. Πρόκειται για δύο πρόσωπα γνωστά στην Κέρκυρα για τους αγώνες και τη δράση τους: Την καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου Φωτεινή Βάκη, και τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Αλέκο Μιχαλά.
Η Φωτεινή Βάκη, διδάσκει από το 2005 ιστορία της φιλοσοφίας στο τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει ξεχωρίσει -τόσο στην Κέρκυρα όσο και στην Αθήνα- για τη συνεπή και ανιδιοτελή δράση της μέσα στους προοδευτικούς χώρους των κοινωνικών και εκπαιδευτικών κινημάτων της Ελλάδας.
Ο Αλέκος Μιχαλάς, έχει πλούσια αυτοδιοικητική δράση, ως μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιόνιων Νησιών, και ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Κέρκυρας. Επί πολλά χρόνια συνδικαλιστής στον χώρο των ΟΤΑ, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας, μέλος της Διοίκησης του Νομαρχιακού Τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ, αντιπρόσωπος στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στην ΑΔΕΔΥ. Έχει διατελέσει επίσης γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.


Tο Γραφείο Τύπου
Back To Top