skip to Main Content
An1

Καθαριότητα της Παραλίας «Γραδάκια» και των σπηλιών της απ την 1η Ομάδα Προσκόπων Αργοστολίου, σε συνεργασία με την “Outdoor Kefalonia”! Γράφει η Αναστασία Κανάκη

Μία πολύ όμορφη συνεργασία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, στα πλαίσια καθαρισμού Κεφαλονίτικης ακτής και συγκεκριμένα της παραλίας «Γραδάκια», στη Λάσση Αργοστολίου!

Οι Πρόσκοποι και η εγκεκριμένη απ τον ΕΟΤ Εταιρεία Εναλλακτικού Τουρισμού «Outdoor Kefalonia» ένωσαν τις δυνάμεις τους, την εθελοντική προσφορά τους και την όρεξη που διέθεταν και συναντήθηκαν στην παραλία «Γραδάκια», με σκοπό την καθαριότητα της ακτής και των σπηλιών της, από πλαστικά και σκουπίδια. Ως μέσο είχαν την ευχάριστη διάθεσή τους και τα καγιάκ που διαθέτει η Outdoor Kefalonia, με καθοδηγητή τον Λευτέρη Μαρκαντωνάτο, συνεργάτη της εταιρεία και υπεύθυνο στο «Sea Kayaking» και αυτά… ήταν υπεραρκετά!

Στη δράση συμμετείχαν η 1η Ομάδα Προσκόπων Αργοστολίου, με βαθμοφόρους την κ. Κωνσταντίνα Ντάλλα και την κ. Θεώνη Μικρού.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην δραστηριότητα, βίωσαν την πρωτόγνωρη εμπειρία να καθαρίσουν τις σπηλιές που βρίσκονταν στα «Γραδάκια», νιώθοντας μεγάλη ικανοποίηση ότι προσέφεραν για μία ακόμη φορά με την εθελοντική τους εργασία, ένα ακόμη λιθαράκι στην βελτιστοποίηση της εικόνας των θαλασσών του όμορφου νησιού μας!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απ τη δράση!

Back To Top