skip to Main Content
Louk

Καλώς τονε κι ας άργησε

Υπάρχει κάποιος, που μου κάνει την «τιμή» να ασχολείται συνεχώς μαζί μου και να με προκαλεί σε δημόσιες συζητήσεις, παρότι  εκφράζει (όπως  και άλλοι) την δυσφορία του για το διαδικτυακό «λαλίστατο» του χαρακτήρα μου. Συνήθως κρύβεται, όχι και πολύ έντεχνα, πίσω από τους υπεύθυνους  ιστοσελίδων ή ανώνυμα μπλογκ.

Σήμερα όμως, με ιδιαίτερη καθυστέρηση, προφανώς λόγω έλλειψης χρόνου, προέβη σε εναντίον μου δημοσίευμα με την υπογραφή «Ιωσήφ Μομφεράτος».

Ο εκνευρισμός του, πέραν από την βεβήλωση του ονόματος του αρχηγού  του Ριζοσπαστικού αγώνα, τον οδήγησε και σε άλλο σφάλμα: Παραμερίζει την υπεύθυνη όσων γράφονται στο συγκεκριμένο site, αφού η ίδια, λίγη ώρα πριν, είχε επώνυμα δημοσιεύσει εντελώς αντίθετης «χροιάς» κείμενο.

Υπό το νέο, βέβηλο, ψευδώνυμό του, ο ανωνυμογράφος απαντά στην ανακοίνωση του ΦΙ.Κ.Ο. για τα συκοφαντικά εναντίον μας δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να γράφει τέτοιου είδους κείμενα από την στιγμή που δεν θίγει την ιδιωτική και οικογενειακή ΜΟΥ ζωή.

Στο τέλος του κειμένου του (αυτά κάνει ο εκνευρισμός) αποκαλύπτει και την αιτία του μίσους του εναντίον μου. Γράφει:   «….θυμόμαστε τον κ. Ιωσήφ Λουκέρη να χλευάζει με τον πλέον προκλητικό τρόπο τους αιρετούς του νησιού μας και δει (sic) αυτούς που ανήκουν στην Δημοτική Αρχή, δηλαδή αυτούς που είτε του αρέσει είτε όχι η πλειοψηφία τους τίμησε….».

Άκου, φίλε, για να τελειώνουμε:

Καταλαβαίνεις, βέβαια, ότι εγώ είμαι, που έχω κουραστεί από την απαράδεκτη και απρόκλητη συμπεριφορά σου εδώ και επτά – οκτώ μήνες.

Επιμένεις να ταυτίζεις το ΦΙ.Κ.Ο. με εμένα και αυτό είναι απολύτως προσβλητικό για τους  συναγωνιστές μου. Επιμένεις να κοροϊδεύεις την «διάθεση αυτονομίας» του Ληξουριού και αυτό είναι απολύτως προσβλητικό για την πόλη μου. Επειδή λοιπόν, ούτε οι ΦΙ.Κ.Ο. ούτε όλοι οι Ληξουριώτες φοβόμαστε να απαντάμε σε προσβολές, μην περιμένεις να σιγήσουμε ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι θιγόμενοι. Όσο για την προσβολή της οικογενειακής και ιδιωτικής μου ζωής …. Ε! αυτό σου έλειπε!

Πρέπει εξ άλλου να καταλάβεις ότι αν ποτέ «χλεύασα» (που δεν χλεύασα), αμύνθηκα εναντίον της χλεύης που υφίστατο το Ληξούρι, από κρατούντες και μη. Και εν πάση περιπτώσει, όποια και αν είναι η συμπεριφορά μου, πάντοτε φέρεται χωρίς μάσκες και χωρίς ψευδώνυμα. Πάντα στέκομαι «ολόρτος» χωρίς να κρύβομαι πίσω από ανευθυνοϋπεύθυνους ούτε να στηρίζομαι σε «ισχυρούς».

Σου προτείνω λοιπόν, σε προκαλώ, αν θες, να εμφανιστείς κι εσύ, για να αντιμετωπίσεις πρόσωπο – με πρόσωπο κι εμένα και το ΦΙ.Κ.Ο. και όσους εναντίον τους έχεις …. λυσσιάξει τόσο καιρό τώρα.

Επειδή ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος είσαι και ειλικρινέστερα ελπίζω να μην είσαι αυτός που υποπτεύομαι, θα είναι πολύ καλύτερα αν «αποκαλυφθείς», και για μένα και για όσους παρασύρεις  με την ανωνυμία σου (έχω επίσης βαρεθεί να μου λένε ότι είσαι ο τάδε ή η δείνα) και για εσένα και για …. τον Μομφεράτο.

Τέλος για την «κούραση» που επικαλείσαι από τα άρθρα μου, σου λέω το εξής: Όσα κείμενα φέρουν την υπογραφή μου είναι δικά μου. Tων ΦΙ.Κ.Ο. (κρίμα που δεν μπορείς να το εννοήσεις) είναι συλλογικά. Τα δικά μου κείμενα, όποια ιστοσελίδα θέλει τα «ανεβάζει», όποια νομίζει ότι είναι «σοφιστείες» ή «δεν πουλάνε» ή τέλος πάντων δεν είναι άξια λόγου, τα πετάει στον κάλαθο των αχρήστων. Εγώ θα εξακολουθήσω να λέω την γνώμη μου, όποτε το κρίνω σωστό, δημόσια και επώνυμα.

Ιωσήφ Λουκέρης του Βασιλείου

 

 

 

 

 

Back To Top