skip to Main Content
An6

ΚΑΠΙΤΟΛ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο Γ. ΒΛΑΧΟΣ-Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΟΓΙΑΣ ΓΡΟΥΖΗ-“ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ’ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ-ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ Η ΕΔΡΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “ΚΑΠΙΤΟΛ” με την παρουσία του τ. Υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Βλάχου, η παρουσίαση του γαλάζιου ψηφοδελτίου για το Νομό μας. Από τους τρεις υποψηφίους βουλευτές παραυρέθηκαν οι Σάββας Σαββαόγλου και Χαράλαμπος Λυκούδης καθώς η τρίτη υποψήφια Πόπη Λυκούδη βρίσκεται για ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Αθήνα και απέστειλε χαιρετισμό.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης που τόνισε την μεγάλη σημασία αυτής της εκλογικής αναμέτρησης για την χώρα και κάλεσε τους Κεφαλονίτες ενωμένοι να δώσουν μία απάντηση στα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα, δίνοντας στην Ν.Δ. την δυνατότητα να κυβερνήσει την χώρα αλλά και στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. να κερδίσει την έδρα.

Ο Γιώργος Βλάχος έθεσε το γενικό πλαίσιο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, μίλησε για την αποτυχημένη 8μηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι μόνο με ευρύτερες συνεργασίες μπορεί να επέλθει πολιτική σταθερότητα κάτι που θα επιδιώξει μετεκλογικά η Ν.Δ. Ζήτησε να υπερψηφιστεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό μας και ζήτησε ομόνοια και αγωνιστικότητα για να κερδηθεί αυτή η μάχη

Συγκινητική ήταν η τοποθέτηση της Τζόγιας Γρουζή που αν και δεν μετέχει στο ψηφοδέλτιο υπογράμμισε ότι θα δώσει μάχη για να κερδηθεί η έδρα και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και των υποψηφίων βουλευτών.

Ο Σάββας Σαββαόγλου δήλωσε “στρατιώτης της παράταξης”, ανέδειξε τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της μάχης

Ακολούθησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Χαράλαμπος Λυκούδης που κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος συστράτευσης, συνεργασίας και ομόνοιας, καυτηρίασε τόσο την γενικότερη πολιτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ όσο και την ανύπαρκτη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από την Α.Θεοπεφτάτου και ζήτησε να ξαναγίνει γαλάζια η έδρα του Νομού!

Παρά το ότι η παρουσίαση αποφασίστηκε εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι, η αίθουσα του ‘ΚΑΠΙΤΟΛ” γέμισε ενώ μεταξύ άλλων παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Λυκούδης, Σ. Ματιάτος, Μ. Αλυσανδράτος, Α. Μοσχονάς, Ν. Παπαδάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ν. Ανουσάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Βανδώρος, Η. Κουρκουμέλης, Γ. Λυκούδης, Β. Κοκκόσης, Σ. Σολωμός κ.α., ο τ. πολιτευτής Γ. Κουρής, η τ. Αντιδήμαρχος Αθηνά Αυγουστάτου, ο τ. Αντιδήμαρχος Δ. Πυλαρινός και πλήθος κόσμου

Back To Top