skip to Main Content
Nod15

ΚΑΠΙΤΟΛ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ν.Δ.-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ-“ΒΟΛΕΣ” ΑΛΛΑ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο “ΚΑΠΙΤΟΛ” η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. με την παρουσία του τ. Υπουργού Γεράιμου Γιακουμάτου και του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Λάμπρου Ζωγράφου. Το παρών έδωσαν πολλά κορυφαία στελέχη της τοπικής Ν.Δ. όπως ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, οι πολιτευτές Σάββας Σαββαόγλου και Τζόγια Γρουζή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Τάσης Ζησιμάτος, ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σπύρος Ματιάτος, ο τ. βουλευτής Π. Αλιβιζάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Ν. Παπαδάτος, ο τ. Περιφερειάρχης Σ. Σπύρου κ.α.

Ο Γ. Γιακουμάτος ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και ζήτησε ενότητα από τα στελέχη της Ν.Δ αλλά και προτάσεις για αλλαγές. Υποσχέθηκε δε τις προτάσεις να τις μεταφέρει στην Αθήνα καθώς και τα αιτήματα και να φέρει απαντήσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αρκετά ήταν τα στελέχη που πήραν το λόγο όπως ο Δήμαρχος Α. Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Λυκούδης, ο Αντιπρόεδρος του Γηροκομείου Τ. Ζησιμάτος, ο Αντιδήμαρχος Σ. Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ν. Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Πυλάρου Μάκης Αλυσανδράτος, οι πολιτευτές Σ. Σαββαόγλου και Τ. Γρουζή κ.α. Κυριάρχησαν η άποψη να παραμείνει ο Σαμαράς στην ηγεσία της Ν.Δ., οι “βολές” προς το στενό του περιβάλλον αλλά και κάποια δήθεν γαλάζια τοπικά στελέχη που υπονομεύουν τον Δήμο και στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ καθώς και προτάσεις για οργανωτικές και δομικές αλλαγές στο κόμμα.

Να σημειώσουμε ότι απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πολιτευτής Χαράλαμπος Λυκούδης που απέστειλε επιστολή την οποία διάβασε ο Λ. Ζωγράφος

Back To Top