skip to Main Content
An 423

Καταιγισμός εκδηλώσεων στην περιοχή του Ελειού-Πρόννων

Πραγματικό καταιγισμό εκδηλώσεων είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Ελειού-Πρόννων ενόψει και της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στον Πόρο την επόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου.

Η αρχή έγινε στα Χιονάτα το Σάββατο όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου διοργάνωσαν πάρτι μασκέ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαυράτων με πρωταγωνιστή τον γνωστό Μάγο Όσκαρ που κράτησε ευχάριστη παρέα σε μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα μαγικά του κόλπα. Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος και πολύς κόσμος.

mavrata

Στην συνέχεια το κέφι και η καρναβαλική διάθεση μεταφέρθηκε στην Αγία Ειρήνη και συγκεκριμένα στην Αγροτολέσχη όπου η Καρναβαλική Επιτροπή διοργάνωσε Αποκριάτικο Πάρτυ με φαγητό, ποτό και χορό μέχρι τελικής πτώσης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος, ο πρώην Αντιδήμαρχος της περιοχής και Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ, Σπυρονικόλας Σολωμός, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου Γιάννης Πετράτος και το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι” Άννα Πετράτου.

agia irini4

agiairini

agiairini3

agiairini6

agiairini7

agiairini9

anna-giannis

Σήμερα το πρωι  την τιμητική του είχε το χωριό της Πάστρας με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Παλιόκαστρο” σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, διοργάνωσαν αποκριάτικο χορό στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας “Πηνελόπη”, του Ελειού “Ιωάννη Φωκά” και του “Πρόνησου” από τον Πόρο.

Στην μεγάλη επιτυχία της όλης εκδήλωσης βοήθησε και ο καλός καιρός με τον κόσμο να απολαμβάνει τα υπέροχα σουβλάκια και να διασκεδάζει με παραδοσιακούς χορούς όπως παλιά. Τα έσοδα από τον ιδιαίτερα πετυχημένο χορό θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας. Από την εξαιρετική εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος αλλά και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.

Πολλά μπράβο αξίζουν σε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων. Καλές Απόκριες.

ΠΑΣΤΡΑ

aggelos-giannis

pastra

Πηγή: portoni.gr

Back To Top