skip to Main Content
Jobs2 Aftodioikisi 620×320

Κεφαλονιά: 20 προσλήψεις διευθυντών σε δημοτικά και σχολεία ειδικής αγωγής (προκήρυξη)

Ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης, προκηρύσσει τις θέσεις των Διευθυντών όλων των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με διετή θητεία, και καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την 20η Μαΐου 2015 ημέρα Τετάρτη έως και την Παρασκευή 22-5-2015 – εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών – για να συμμετάσχουν στη διαδικασία κατάρτισης πινάκων επιλογής.

Δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Βιογραφικό σημείωμα.
2. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και μετεκπαίδευσης.
3. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών.
4. Πιστοποιητικά επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε.
5. Αντίγραφα άλλων σχετικών τίτλων που τυχόν έχει αποκτήσει ο υποψήφιος.
6. Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, στην καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
7. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία βεβαιώνεται ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής ή της οριστικής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007 Α’ 26) και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4327/2015.
8. Πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών που εκδίδεται αυτεπάγγελτα από την αρμόδια Διεύθυνση στην οποία ανήκει οργανικά ο υποψήφιος και τηρείται ο ατομικός υπηρεσιακός του φάκελος. Για εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε άλλη Διεύθυνση, το πιστοποιητικό θα αναζητηθεί από την υπηρεσία μας.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής σε τρεις (3) σχολικές μονάδες σύμφωνα με το ν. 4327/2015.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών θα υποβληθούν στις Διευθύνσεις που ανήκουν οργανικά. Για επιλογή σχολείου σε άλλη Διεύθυνση, σε σχολείο της οποίας επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, η αίτηση θα διαβιβαστεί από τη Δ/νση που ανήκουν οργανικά, αφού γίνει αποτίμηση της μοριοδότησης και εκδοθεί πιστοποιητικό υπηρεσιακής κατάστασης.

Μετά τη λήξη τις προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν γίνονται δεκτά:
1) Συμπληρωματικά δικαιολογητικά και
2) οποιαδήποτε μεταβολή στο περιεχόμενο των αιτήσεων.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, τα συνημμένα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την Τρίτη 26-5-2015. Για τις αιτήσεις οι ημερομηνίες είναι περιοριστικές μέχρι και την Παρασκευή 22-5-2015. Λόγω του επείγοντος μπορούν να υποβληθούν με Fax και mail.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Από το aftodioikisi.gr

Back To Top