skip to Main Content
Noa5

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΑ-Ν. ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ: “ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ-ΟΙ ΝΟΣΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ & ΤΑ ΠΑΡΑ-PRESS ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο “ΚΑΠΙΤΟΛ” η κοπή της πίτας του ΝΟΑ. Πολύς κόσμος έδωσε το παρόν καθώς ο ΝΟΑ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο του νησιού μας. Από τις αρχές είδαμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Παπαναστασάτο, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Β. Κεκάτο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Μ. Αποστολάτο, την Περιφερειακή σύμβουλο Σουζάννα Πεφάνη, τον Λιμενάρχη Γ. Καλιτσουνάκη, δημοτικούς συμβούλους κ.α.

Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Λ. Νιφοράτος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία και στην πλούσια δράση του ομίλου, ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν τον ΝΟΑ και ζήτησε την περαιτέρω συνδρομή των θεσμικών φορέων ώστε να συνεχίσει ο ΝΟΑ να φέρνει επιτυχίες και να διαφημίζει την Κεφαλονιά. Ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτά που είπε ο Λούκας: http://youtu.be/LLuAiX648f8

Ειδήσεις “έκρυβε” όμως η τοποθέτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ και Αντιπροέδρου του ΝΟΑ Νίκου Ανουσάκη. Ο Νίκος αποκάλυψε ότι η Αποκεντρωμένη απέρριψε όλες τις καταγγελίες για τις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ που ταλανίζουν τον όμιλο εδώ και έξι μήνες και επιτέθηκε με δριμύτητα κατά των “νοσηρών προσωπικοτήτων”, “κατσαρίδων” και “παρα-press” που μήνες τώρα δημιουργούσαν προβλήματα στο ιστορικό σωματείο και τώρα δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν”! Ας δούμε ένα απόσπασμα της τοποθέτησης Ανουσάκη: http://youtu.be/-6uJkdaC24w

Τέλος ο Πρόεδρος του ΝΟΑ Λ. Νιφιοράτος κάλεσε τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Β. Κεκάτο και οι δύο τους συμβολικά έκοψαν την πίτα.

Back To Top