skip to Main Content
Lik6

ΛΥΚΟΥΔΗΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Αυλαία σήμερα στην προεκλογική περίοδο με την κεντρική εκδήλωση των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο Αργοστόλι.

Μία εκδήλωση που σημαδεύτηκε από την τοποθέτηση του Χαράλαμπου Λυκούδη που έδειξε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των νησιών μας, θέτοντας οριστικό τέλος σε 3,5 άνυδρης και ανύπαρκτης βουλευτικής θητείας.

Ήταν μία ενωτική τοποθέτηση που ανέδειξε το ότι μόνο με συστράτευση και συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων (βουλευτής, Δήμος, Περιφέρεια, φορείς), μπορούν να αναδειχθούν τα ζητήματα των νησιών μας και να διεκδικηθούν λύσεις.

Τόνισε δε την συστράτευση όλων των ιστορικών στελεχών του κόμματος και τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στο πρόσωπό του και ιδιαίτερα τον συνυποψήφιό του Σάββα Σαββαόγλου

Ο Χ. Λυκούδης απάντησε και στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται λέγοντας ότι την Κυριακή έχουμε εθνικές και όχι αυτοδιοικητικές εκλογές και ζήτησε να κριθεί για τις ιδέες και τις πράξεις του και όχι για παραλείψεις άλλων. Τόνισε δε ότι οι Κεφαλονίτες είναι έξυπνοι και δεν θα αφήσουν να νικήσει αυτή η αδικία εις βάρος του.

Αναφέρθηκε ειδικά στο θέμα του ΕΝΦΙΑ λέγοντας ότι με την συστράτευση όλων πρέπει να διεκδικηθεί ώστε να μην πληρώσουν οι Κεφαλονίτες αυτό τον άδικο φόρο από την στιγμή μάλιστα που το κράτος δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς το σεισμόπληκτο νησί μας. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής

Back To Top