skip to Main Content
FORTES GERASIMOS3

Μάκης Φόρτες: Στηρίζουμε Γαλιατσάτο για να αποτελέσει παρελθόν ο Σπύρου !

Οι πολίτες των Επτανήσων την ερχόμενη Κυριακή οφείλουν να σταθούν στο ύψος της ευθύνης τους για την ιστορική Ελληνική Περιφέρεια απαντώντας στο δίλημμα:

Επιθυμούν να συνεχίσουν τα Επτάνησα την πορεία ανυποληψίας και περιθωριοποίησης που έχουν οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια ή θα τολμήσουν την αλλαγή των δεδομένων ;

Θα επιβραβεύσουν εν τέλει οι Επτανήσιοι πολίτες αυτούς που με την τακτική της ανεκτικότητας (ίσως και της υποτέλειας) στις πολιτικές της «δασκάλας τους» Μέρκελ και των κυβερνήσεων τους, έχουν μετατρέψει τα Επτάνησα από ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού σε επαίτη συγγενή;

 

Μπορώ να κατανοήσω γιατί σε μια εκλογή που ακολουθεί μία άλλη με νωπές τις πίκρες από τυχόν αρνητικά αποτελέσματα κυριαρχούν μη πολιτικά κριτήρια.

Όμως η κάθε εκλογή πρέπει να γίνεται με πολιτικούς όρους ανεξαρτήτως των προσωπικών παρορμήσεων, ειδάλλως υπάρχει ο κίνδυνος να επικρατήσουν δυνάμεις που υπό φυσιολογικές συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέγαμε.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες δεύτερου γύρου, στηρίζω δίχως ενδοιασμούς και με πολιτικούς όρους το Θόδωρο Γαλιατσάτο στο 2ο γύρο των περιφερειακών εκλογών στα Επτάνησα την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να απελευθερωθεί από μια καταστροφική περιφερειακή αρχή που την έχει οδηγήσει θεσμικά στην απαξίωση και αναπτυξιακά στην υπανάπτυξη.

 

Ειδικά η Κεφαλονιά πρέπει να απαλλαγεί από ένα Περιφερειάρχη που την οδήγησε στην έσχατη θέση αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων και που ως επικεφαλής της έκτακτης ανάγκης που δημιουργήθηκε από τους σεισμούς ήταν και είναι μονίμως απών από την Παλική και τις άλλες πληγείσες περιοχές, ενώ για τον δεύτερο μεγάλο σεισμό χρειάστηκε ….να τον ξυπνήσουν οι δημοσιογράφοι !!!

 

Στηρίζουμε Γαλιατσάτο την Κυριακή γιατί η ιστορική παρακαταθήκη των Επτανήσων, όπως και η πολιτική και θεσμική ευθύνη των ενεργών πολιτών, επιβάλουν να αποτελέσει παρελθόν ο Σπύρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων !

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ από καρδιάς όσουςμε τίμησαν με την επιλογή τουςστο δημοτικό συνδυασμό της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ» και προφανώς η δήλωση του Αλέκου Καλαφάτη για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο άνευ άλλου σχολιασμού.

 

 

Back To Top