skip to Main Content

“ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ” ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Αγαπητές συμπολίτισσες & συμπολίτες,
Όλοι εμείς της δημοτικής παράταξης  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑαπό την ίδρυσή μας μέχρι και σήμερα ακολουθούμε ένα δρόμο  έξω από κόμματα, αγκυλώσεις, δεσμεύσεις και οποιουδήποτε άλλου είδους εξαρτήσεις.
Ακολουθούμε πάντα το δρόμο μας με ελεύθερη σκέψη και βούληση, με βαθιά γνώση των περιστάσεων και των δυσκολιών. Με πάθος και όραμα.
Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και παλεύουμε για τις αξίες και τα όνειρα μας σε μια εποχή όπου η κρίση έχει προσβάλλει βαθιά τον κοινωνικό ιστό του τόπου μας και έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα και στις ζωές όλων μας.
Σε αυτή την εποχή η τοπική αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο ώστε να εξομαλύνει τις αδικίες και τις στρεβλώσεις που προκαλούνται από τις κεντρικές πολιτικές των κυβερνήσεων των μνημονίων.
Δυστυχώς στον τόπο μας η τοπική αυτοδιοίκηση δεν καταφέρνει να παίξει αυτόν το ρόλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί  η αποτυχημένη διαχείριση, από πλευρά της δημοτικής αρχής,  της πολιτικής προστασίας των κατοίκων της Κεφαλονιάς στην περίοδο των σεισμών  και η διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των σεισμοπλήκτων. 
Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε όλους, πέρα από κόμματα και πολιτικές παρατάξεις, να πάρουμε θέση, να συστρατευτούμε με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας με γνώμονα την αγαπημένη μας Κεφαλονιά.
Είμαστε το κίνημα της αλλαγής με ιδέες και συγκεκριμένες προτάσεις ώστε να βγούμε από το τέλμα των επικρατουσών πολιτικών. Να αναδείξουμε όλοι μαζί τις αξίες της δημοκρατίας, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της  συμμετοχής και κυρίως της διαφάνειας. Να κάνουμε το νησί μας έναν τόπο που να αξίζει να ζεις και να αξίζει οι άλλοι να το επισκέπτονται.
Εμείς  η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ήμασταν,  είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι.
Αντίθετα  με άλλους που για τις ανάγκες της εκλογικής αναμέτρησης φορούν το μανδύα του ανεξάρτητου κρύβοντας κάτω από αυτόν τις σκληρές κομματικές τους γραμμές και ομάδες.
Με αισθήματα ευθύνης, ελπίδας και αισιοδοξίας σας  προσκαλούμε στην παράταξη μας , να μοιραστούμε τα πολλά που μας ενώνουν και τα κοινά μας όνειρα
ü ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ
ü ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  
Back To Top