skip to Main Content
An 189

Μεγάλη συγκέντρωση των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων στο Επιμελητήριο

Με πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κεφαλονιάς στο Επιμελητήριο για να συζητήσουν τα καυτά θέματα του κλάδου τους, όπως το ασφαλιστικό, το φορολογικό, οι κατασχέσεις, οι πλειστηριασμοί και το ωράριο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν Πρόεδροι και μέλη εκτός από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τον Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη», τον Επαγγελματικό Σύλλογο Σάμης  «Γιαλός», τον Εμπορικό Σύλλογο Ερίσου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας, τον Σύνδεσμο Υδραυλικών και το Σύλλογο των Ηλεκτρολόγων.

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, Μιχάλης Μαρκάτος ανέφερε  στην εισήγησή του ότι πρέπει οι Επαγγελματίες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ότι δεν πάει άλλο.  Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων και εξέφρασαν τις απόψεις τους για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και ειδικότερα στον κλάδο των επαγγελματιών.

Συμφώνησαν όλοι σε μία νέα συνάντηση αφού ενημερώσουν τα μέλη τους σχετικά με το τι συζητήθηκε ενώ τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου με τις αποφάσεις που πάρθηκαν και τις επόμενες δράσεις των Συλλόγων.

Back To Top