skip to Main Content
An 156

Με το …ενάμιση πόδι στα ημιτελικά ο Παλληξουριακός , 3-0 τα Φωκάτα

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο Παλληξουριακός επικράτησε 3-0 των  Φωκατων και βρίσκεται με το …ενάμιση πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παλληξουριακός μετέτρεψε σε περίπατο το θεωρητικό ντέρμπι με τα Φωκατα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το 3-0 καθιστά τον Παλληξουριακο ως το απόλυτο φαβορί εν όψει της ρεβάνς και μόνο με …αυτοκτονία θα χάσει το εισιτήριο για την 4άδα του Κυπέλλου. Άλλωστε και μόνο η σημερινή του εμφάνιση δείχνει ότι πολύ δύσκολα γίνονται …θαύματα. Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είδε την εμφάνισή της να εξαργυρώνεται με τρία τέρματα, έχοντας ως σκόρερ τους  Κόμητα με κοντινό πλάσε  στο13’, Κ. Αραβαντινός στο 25’ με σουτ εντος περιοχής  , Μπράτι στο 79’κρεμασε τον τερματοφύλακα .

Σε αντίθεση με Φωκατα  που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολογούσε κάτι καλύτερο, έφυγε με σκυμμένο κεφάλι και μάλιστα με βαριά ήττα που για να την «πατσίσει» θέλει ένα μικρό θαύμα. Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τα φωκατα  αποτελούσε η αμυντική γραμμή που παρά την προσπάθεια  που έκανε να σταματήσει στης κατά κύματα επιθέσεις των γηπεδούχων  δεν  ήταν αναποτελεσματική.

Παλληξουριακός:Μαρκαντωνάτος, Αραβαντινός-Λεωνίδης, Συριάτος (58’ Μπαλάσκας), Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης Αλ.,Ζάβαλης, Πολλάκης (58’ Μαρκάτος Σωκ.), Μαρκάτος Σπ., Κόμητας, Καμινάρης (75’ Μπράτι).

Φωκάτα: Τσιαουσντέλιο, Σελενίτσα, Πολυδωράτος, Φωκάς Ε. (80’ Λιπιάτος),  Χρίστο, Ντουκάι, Ζαμπαύτης, Κανάκης, Αραβαντινός (46’ Σαλαπάτας) ,Αποστόλου (80’ Malshi), Αλεξάτος.

http://kefaloniasports.blogspot.gr/

Back To Top