skip to Main Content
An 63

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Υπάρχει μία επιστολή που απευθύνεται προς τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη από το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας που διαμαρτύρεται για τις πρόσφατες δηλώσεις του που είχαν να κάνουν με το “μπαράζ” ανώνυμων καταγγελιών σε βάρος του έργου ανάπλασης στο κέντρο του Αργοστολίου και ειδικά στις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και που οι υπογράφοντες την επιστολή εκτιμούν ότι θίγονται από αυτές.

Με κάθε σεβασμό προς το Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας, στα μέλη του και στην πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται εκεί, θα επιθυμούσα να εκφράσω την άποψή μου ότι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος σε καμία περίπτωση δεν αναφερόταν ούτε στο Κέντρο αλλά πολύ περισσότερο, ούτε στα μέλη του. Η οργή του είχε να κάνει με το ότι κάποιοι κοντόφθαλμοι και μεμψίμοιροι “συμπολίτες μας”, βάζοντας μπροστά από το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας το μικροπολιτικό τους όφελος και κρυπτόμενοι πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας, προσπαθούν να ακυρώσουν ότι καλό πάει να γίνει στο νησί μας μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Και μάλιστα με δόλιους τρόπους.  Σε αυτούς και μόνο σε αυτούς αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος άρα κάθε σύγκριση με τα μέλη του Κέντρου Ημέρας είναι προφανώς ατυχής.

Υ.Γ.: Ελπίζω να είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτή η επιστολή έκανε την εμφάνισή της κυρίως σε ΜΜΕ που αντιμάχονται τη Δημοτική Αρχή.

Back To Top