skip to Main Content
An96

Μπορεί να χάσαμε από τη Δύμη (64-74), αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του

Ο ΝΕΟΛ έχασε τον εντός έδρας αγώνα από τη ΔΥΜΗ με 10 πόντους διαφορά, αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και η ΔΥΜΗ είναι μια έμπειρη και πλήρης ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην επόμενη κατηγορία .

Στο γήπεδο, εκτός από δύο τρίλεπτα όπου πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες και μας βγήκαν οι φάσεις, η ΔΥΜΗ ήταν σταθερά καλύτερη. Το πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με δύο στα δύο τρίποντα και παρότι στη συνέχεια χάρη στη συνεπή μας άμυνα τους ισοφαρίσαμε σε 13-13, μπόρεσαν στο τέλος να πάρουν προβάδισμα 5 πόντων με 13-18.Στο δεύτερο δεκάλεπτο, που έμελλε να είναι και το καλύτερό μας, μπορέσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό χάρη στην φορτική άμυνα του Παπαγιάννη στον ψηλό τους, αλλά και τις ωραίες ενέργειες του Παναγή Συνοδινού και του Χρήστου Αραβαντινού. Κλείσαμε το ημίχρονο με 27-29, σκορ που άφηνε ανοικτούς λογαριασμούς. Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, βγάλαμε μια άμυνα, στη συνέχεια με γκολ-φάουλ πήραμε ένα έμμεσο τρίποντο, για να ακολουθήσουν δύο απανωτά δίποντα που πήραμε πιέζοντας την επαναφορά τους χωρίς να τους αφήσουμε να περάσουν το κέντρο! Το σκορ πήγε στο 34-29 και δυστυχώς οι παίκτες μας φαίνεται να πίστεψαν πως θα τους «λιώσουμε». Στο σημείο αυτό κρίθηκε και το ματς, γιατί οι φιλοξενούμενοι αντί να τα χάσουν όπως εμείς περιμέναμε να συμβεί, απάντησαν με ένα εκπληκτικό σερί 2-16 ! Η απειρία και ο ενθουσιασμός από την πρόσκαιρη ανατροπή του σκορ, είχαν λειτουργήσει καταλυτικά εναντίον μας. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 46-53. Ο ΝΕΟΛ μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο αποφασισμένος να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Πράγματι, τα παιδιά έδωσαν μεγάλες μάχες, αλλά όταν στα 4 λεπτά πριν το τέλος άρχισε η ρουλέτα των ελεύθερων βολών, το παιχνίδι χάθηκε οριστικά. Οι αντίπαλοι στα τελευταία λεπτά είχαν 10 στις 10 βολές, όταν στο ίδιο διάστημα εμείς είχαμε μία στις έξι. Με κάποια εύστοχα δίποντα και ένα τρίποντο μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά στους 10 πόντους με το τελικό σκορ να δείχνει 64-74.

Από τους παίκτες μας, που προσπάθησαν πολύ, καλύτερος με διαφορά ο Παναγής Συνοδινός και πολλές ελπίδες από τον Χρήστο Αραβαντινό που σε αρκετές φάσεις «έκρυψε» με την άμυνα του το καλάθι μας από τους πολύ δυνατότερους και εμπειρότερους αντιπάλους του. Από την ομάδα μας, λείπουν παιχνίδια που θα επιτρέψουν την καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά κυρίως των νεαρότερων παικτών μας. Θα έρθουν και οι νίκες για να διώξουν το άγχος, αρκεί να είμαστε συνεπείς και να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.

Δεκάλεπτα: 13-18, 27-29, 46-53, 64-74.

Διαιτητές: Λαμπίρης, Γεράνιος.

Νεόλ (Μ Τζουγανάτος) Αντωνάτος 5, Δεστούνης, Συνοδινός Π 15(1), Αραβαντινός 10, Κολοβός 6, Συνοδινός Χ 19(3), Μπακούρος 3(1), Παπαγιάννης 3, Σταθάτος, Μπελίτσης, Πυλαρινός 3, Παριώτης.

ΑΟ Δύμης ( Ροδόπουλος) Χριστόπουλος, Ροδόπουλος, Παναγιωταρόπουλος 4, Κολλιόπουλος 3, Βλάχος Χρυσανθακόπουλος 24(4), Λιάκος 5(1), Μαντάς 20(3), Κωστούρος, Στεφανόπουλος 3, Πανίτσας 15, Τσάφος.

http://www.neol.gr/

Back To Top