skip to Main Content
Anousakis11

ΝΙΚΟΣ ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ: Καλό θα ήταν ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και η ιστοσελίδα της επιρροής του («inkefalonia.gr») να μην προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις και να μην παραπληροφορούν τους δημότες.

ΣΤΙΣ 18/11/2014 ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕYAK

Στις 18/11/2014 θα λάβουν χώρα οι διαγωνισμοί για τα καύσιμα της ΔΕΥΑΚ και για την  προμήθεια γάλακτος  των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ. Είναι δεδομένο ότι η ΔΕΥΑΚ από τη φύση και το αντικείμενο των εργασιών της είναι υποχρεωμένη σε πολλές περιπτώσεις να κινείται με κατεπείγουσες διαδικασίες με  αποφάσεις του Προέδρου και του Διευθυντή της, κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μιχαλάτος ως πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, πλην όμως είναι ξεκάθαρο και με βάσει τις δημόσιες δηλώσεις του νυν Πρoέδρου της ΔΕΥΑΚ Ανουσάκη Νίκου ότι όπου είναι εφικτό θα γίνονται διαγωνισμοί όπως ακριβώς γίνεται στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις.

Επομένως καλό θα ήταν ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και η ιστοσελίδα της επιρροής του («inkefalonia.gr») να μην προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις και να μην παραπληροφορούν τους δημότες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

Back To Top