skip to Main Content
OAED SHMA1

ΟΑΕΔ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Την Δευτέρα 14 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, από τον ΟΑΕΔ.

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων έχουν προσδιοριστεί από την διοίκηση του Οργανισμού, ως εξής:

  • Από την Δευτέρα 14 Ιουλίου, οι δικαιούχοι με τρία παιδιά και άνω.
  • Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι με δύο παιδιά και
  • από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι με ένα παιδί.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2015.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του εργοδότη, των ΚΕΠ, ή του ταχυδρομείου, παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως του αριθμού των τέκνων, δηλαδή χωρίς να συντρέχουν οι ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν.

Θυμίζουμε ότι από 1/7/2014 εφαρμόζεται η μείωση των εισφορών κατά 3,9 μονάδες και καταργείται η εισφορά υπέρ ΔΛΟΕΜ (Λογαριασμός Οικογενειακών Επιδομάτων) και η αντίστοιχη καταβολή τους.

Η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, θα γίνει με πίστωση του λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας του δικαιούχου, υπό την προϋπόθεση ότι εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της ΕΤΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά γύρω από το οικογενειακό επίδομα, στην διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr).

Back To Top