skip to Main Content
An 61

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε σήμερα το πρωϊ ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο σε γκρουπ Ιταλών Τουριστικών Πρακτόρων και Δημοσιογράφων που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί μας σε συνεργασία με το Τουριστικό Πράκτορα και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σπύρου Κατσούρη.

Οι Ιταλοί τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι προέρχονται από την βόρεια Ιταλία κι συγκεκριμένα από το Μιλάνο, Βενετία, Φλωρεντία και Βερόνα θα μείνουν στην Κεφαλονιά για τέσσερις ημέρες όπου θα επισκεφθούν τα γραφικά χωριά μας, τις μαγευτικές παραλίες και κάποια από τα αξιοθέατα που διαθέτει το νησί μας.

Η σημερινή επίσκεψη αποδεικνύει για άλλη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Δήμο σε άριστη συνεργασία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον ευαίσθητο τομέα του Τουρισμού στα πλαίσια πάντα της καλύτερης προβολής και προώθησης της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης τίμησε τους Ιταλούς επισκέπτες με την αναμνηστική πλακέτα του Δήμου ενώ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτο τους έδωσε από ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και υπέροχες φωτογραφίες της Κεφαλονιάς.

ΙΤΑΛΟΙ (1)

ΙΤΑΛΟΙ (2)

ΙΤΑΛΟΙ (3)

ΙΤΑΛΟΙ (4)

ΙΤΑΛΟΙ (5)

ΙΤΑΛΟΙ (6)

ΙΤΑΛΟΙ (7)

ΙΤΑΛΟΙ (8)

ΙΤΑΛΟΙ (9)

ΙΤΑΛΟΙ (11)

ΙΤΑΛΟΙ (12)

ΙΤΑΛΟΙ (13)

ΙΤΑΛΟΙ (14)

Πηγή: portoni.gr

Back To Top